Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

SAMSUNG WW81M76NN2A/EN QUICKDRIVE

Levering mogelijk vanaf 30.09.24 (€ 19,00)

€ 1024,00  € 1199,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Zeer kleine deuk rechterkant

Zonder verpakking

Kort gebruikt

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Wascapaciteit 8 kg
Maximale zwiersnelheid 1600 tr/min
Zwierresultaat A
Type motor Inductiemotor
Plaats deurscharnieren Links
Energieklasse A+++
Ecocheques aanvaard Ja: winkel (papier/elektronisch) en levering (elektronisch)
Stoomfunctie
Antivlekkenfunctie
Ecoprogramma
Handwasprogramma
Programma lage temperatuur
Kort programma
Programma's Super Speed, Eco Drum Clean, Super Eco Wash
Dosering van het wasmiddel Automatisch
Startuitstel Ja, tot 24u
Aanduiding resttijd
Functie inkorting programma
Binnenverlichting
Bediening via smartphone
Beladingsherkenning Elektronisch
Snelle wasmiddelactivatie Ja, EcoBubble-technologie
Automatische waakstand
Schuimdetectie
Kinderbeveiliging
Antilekbeveiliging Dubbele beveiliging (kuip + darm)
Afmetingen (HxBxD) 85 x 60 x 60 cm
Gewicht 83 kg
Warmwateraansluiting mogelijk
Bijzonderheden QuickDrive , AddWash, Wifi, Crystal Blue
Woolmark-gecertificeerd
Vanden Borre-code 20081043 - 8329958 - 79
Wascapaciteit

De wascapaciteit duidt de maximale hoeveelheid wasgoed (in kg) aan die tegelijkertijd kan gewassen worden.

Maximale zwiersnelheid

De maximale zwiersnelheid geeft aan hoeveel toeren de trommel maximaal draait per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de machine komt en hoe minder lang je droogkast zal moeten draaien.

Zwierresultaat

Het zwierresultaat van wasmachines wordt aangegeven met de letters A tot en met G, A waarbij staat voor het beste resultaat. De waarden werden bepaald bij het standaardprogramma '60° katoen'. Plaats je je wasgoed na het zwieren in je droogkast?

Dan is het zwierresultaat belangrijk. Hoe droger de was uit de wasmachine komt, hoe korter de droogtijd in de droogkast en hoe lager je energieverbruik.

Plaats deurscharnieren

De plaats van de deurscharnieren verwijst naar de locatie waar de scharnieren van een deur zich bevinden. Dit is een belangrijk aspect bij het beschrijven van de oriëntatie of positionering van een deur. Er zijn twee hoofdvarianten:

Linkerzijde:

Als de deur scharnieren heeft aan de linkerkant wanneer je ervoor staat en naar de deur kijkt, wordt dit beschouwd als een deur met deurscharnieren aan de linkerzijde.

Rechterzijde:

Als de deur scharnieren heeft aan de rechterkant wanneer je ervoor staat en naar de deur kijkt, wordt dit beschouwd als een deur met deurscharnieren aan de rechterzijde.

Dit is vooral relevant bij het installeren van deuren of het specificeren van deuroriëntatie, bijvoorbeeld bij het bestellen van een nieuwe deur voor een huis of kamer. Het helpt ervoor te zorgen dat de deur correct wordt gemonteerd en opent in de gewenste richting, passend bij het ontwerp en de functionaliteit van de ruimte.

Energieklasse

Er bestaat in de hele Europese Unie een uniform energielabel. Dit label is eenvormig voor alle apparaten in een bepaalde categorie (bv. wasmachines, koelkasten, enz.) zodat je gemakkelijk het energieverbruik van verschillende toestellen kunt vergelijken. Sinds 1 maart 2021 gelden nieuwe criteria voor het bepalen van het energielabel. De nieuwe energielabels gaan van A tot G.Het energielabel drukt de energiescore uit in zogenaamde energieklassen. Deze energieklassen gaan van zeer energiezuinig A tot zeer energieverspillend G. Het verbruik van je toestel is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs. Anders gezegd: een duurder nieuw apparaat is uiteindelijk goedkoper als het weinig energie verbruikt. Indien je kiest voor een energiezuinig apparaat, gaat de winst bovendien niet alleen naar je portefeuille maar ook naar het milieu. Hoe minder energie er verloren gaat, hoe beter voor de natuur. Klik hier voor gedetailleerde info over de nieuwe energielabels https://www.vandenborre.be/info/nieuwe-energielabels.

Ecocheques aanvaard

"Ecocheques aanvaard": Een aanduiding dat ecocheques worden geaccepteerd als betalingsmiddel, zowel in de winkel als bij de levering.


Ecocheques zijn bedoeld voor de aanschaf van ecologische en duurzame producten of diensten, waardoor je milieubewuste keuzes kunt maken bij je aankopen, of je nu direct in de winkel koopt of kiest voor thuislevering.

Antivlekkenfunctie

Een antivlekkenfunctie bij een wasmachine is ontworpen om hardnekkige vlekken effectief te behandelen. Dit gebeurt meestal door het aanpassen van de watertemperatuur, het toepassen van een inweekfase waarin kleding wordt voorbehandeld met wasmiddel, het gebruik van specifieke trommelbewegingen en het opnemen van extra spoelcycli. Over het algemeen biedt deze functie een gespecialiseerde aanpak om vlekken doeltreffend te verwijderen, waardoor het wasgoed schoner en vrij van vlekken wordt. De exacte werking kan variëren tussen verschillende wasmachinemodellen en merken.

Ecoprogramma

Een "ecoprogramma" bij een vaatwasser of wasmachine verwijst naar een specifieke instelling of programma-optie die is ontworpen om het water- en energieverbruik te verminderen, waardoor het apparaat efficiënter en milieuvriendelijker wordt. Hier zijn enkele kenmerken van een ecoprogramma:

  1. Energie- en Waterbesparing: Het ecoprogramma is ontworpen om het energie- en waterverbruik te minimaliseren tijdens het reinigingsproces. Dit wordt vaak bereikt door de watertemperatuur te verlagen en de duur van de cyclus te optimaliseren.
  2. Langere Duur: Ecoprogramma's hebben vaak een langere duur dan standaardprogramma's. Dit stelt het apparaat in staat om met minder energie en water te werken, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.
  3. Aangepaste Spoel- en Droogfasen: Het ecoprogramma kan aangepaste spoel- en droogfasen bevatten die zorgen voor een efficiënt gebruik van water en energie zonder in te boeten aan reinigingsprestaties.
  4. Milieubewuste Ontwerpelementen: Apparaten met een ecoprogramma worden vaak ontworpen met milieubewuste elementen, zoals het verminderen van schadelijke stoffen in het gebruikte water en het gebruik van materialen die milieuvriendelijker zijn.

Het doel van een ecoprogramma is om de ecologische voetafdruk van het gebruikte apparaat te verminderen, terwijl het nog steeds effectief is in het leveren van schone resultaten. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om het ecoprogramma te selecteren wanneer ze de voorkeur geven aan een meer energiezuinige en milieuvriendelijke werking van hun vaatwasser of wasmachine.


Handwasprogramma

Een handwasprogramma bij een wasmachine is een specifiek wasprogramma dat is ontworpen om kledingstukken en stoffen te wassen die gevoeliger zijn en meer zorg vereisen, vergelijkbaar met het met de hand wassen. Dit programma heeft meestal een langzamere en zachtere wastijd, met minder intensieve bewegingen van de trommel, om de vezels van delicate kleding te beschermen.

Het handwasprogramma is geschikt voor kledingstukken die niet geschikt zijn voor normale wasprogramma's, zoals zijde, wol, lingerie of andere fijne stoffen. Het doel is om de kleding voorzichtig te reinigen zonder ze te beschadigen. Bij het gebruik van dit programma wordt er rekening gehouden met de behoefte aan zachtheid en zorgvuldigheid om de levensduur van delicate kleding te verlengen. Het is een handige functie voor mensen die willen genieten van de gemakken van een wasmachine zonder concessies te doen aan de zorg voor hun meer kwetsbare kledingstukken.

Programme basse température

Sommige wasmachines beschikken over een speciaal programma voor wassen op lage temperatuur, wat een slimme aanvulling is op de moderne wasroutine. Dit programma maakt gebruik van lagere temperaturen, waardoor kleding op een zachtere manier wordt gereinigd.

Het nut hiervan is tweeledig. Ten eerste is het milieuvriendelijker, omdat lagere temperaturen minder energie verbruiken. Ten tweede is het zachter voor kledingvezels, waardoor kleding langer mooi blijft en minder snel slijt. Het is als een zachte omhelzing voor je favoriete kledingstukken!

Door te kiezen voor wassen op lage temperatuur, draag je bij aan zowel het behoud van het milieu als aan het behoud van de kwaliteit van je kleding. Een win-win voor zowel jou als de planeet.

Kort programma

Een kort programma bij een wasmachine of vaatwasser is een versnelde cyclus die is ontworpen om de totale duur van het was- of afwasproces te verkorten. Tijdens een kort programma wordt de was- of afwasbeurt sneller uitgevoerd dan bij standaardprogramma's.

Deze kortere programma's zijn handig wanneer je snel schone kleding of servies nodig hebt en er geen behoefte is aan een grondige reiniging of langdurig inweken. Ze zijn vaak geschikt voor licht vervuilde items die niet veel tijd nodig hebben om schoon te worden.

Hoewel kortere programma's handig kunnen zijn in termen van tijd, is het belangrijk op te merken dat ze mogelijk niet zo grondig zijn als langere programma's en mogelijk minder geschikt zijn voor sterk vervuilde items.


Dosering van het wasmiddel
  • Bij toestellen die geen dosering van het wasproduct bieden, moet je zelf bepalen hoeveel wasmiddel je ingiet.
  • Toestellen met doseeradvies: dankzij de beladingsherkenning geeft je wasmachine advies over de hoeveelheid wasmiddel die je moet gebruiken. Zo geniet je van een beter wasresultaat en was je ecologisch.
  • Toestellen met volledig automatische dosering: hierbij hoef je enkel het reservoir af en toe bij te vullen. Je apparaat zorgt bij elke wasbeurt zelf voor een optimale dosering van het wasproduct. Je was zo het meest ecologisch en behaalt het beste wasresultaat. Het blijft natuurlijk mogelijk om zelf wasmiddel in bijvoorbeeld poedervorm te gebruiken. Perfect wanneer je wol wilt wassen.
Startuitstel

Het uitstel van de starttijd bij elektrische apparaten zoals wasmachines of vaatwassers is een functie waarmee gebruikers het begin van een programma kunnen uitstellen tot een later tijdstip. Met andere woorden, je kunt instellen dat het apparaat niet onmiddellijk begint met werken, maar pas na een bepaalde periode.

Dit kan verschillende voordelen hebben:

Tijdsbeheer: Het uitstel van de starttijd stelt gebruikers in staat om het apparaat te programmeren om op een geschikter moment te starten. Bijvoorbeeld, je kunt de wasmachine 's avonds laat laten beginnen als de elektriciteitskosten mogelijk lager zijn of als je wilt dat de was klaar is tegen de tijd dat je wakker wordt.

Energiebesparing: Sommige mensen gebruiken het uitstel van de starttijd om apparaten te laten werken tijdens daluren, wanneer de vraag naar energie lager is. Dit kan leiden tot energiebesparing, afhankelijk van de energietarieven en het beleid van de energieleverancier.

Geluidsbeheer: Als je wilt voorkomen dat een apparaat geluid maakt op bepaalde momenten, zoals 's nachts, kun je het uitstel van de starttijd gebruiken om het programma op een later tijdstip te laten beginnen.

Kortom, het uitstel van de starttijd is een handige functie waarmee gebruikers flexibel kunnen plannen wanneer hun elektrische apparaten beginnen met werken, waardoor ze meer controle hebben over het energieverbruik en de timing van huishoudelijke taken.

Aanduiding resttijd

Sommige toestellen zijn voorzien van een aanduiding resttijd, waardoor je kunt zien hoelang het apparaat nog in werking zal zijn.

Deze handige functie geeft je een indicatie van de resterende tijd voordat het toestel zijn taak voltooit. Het stelt gebruikers in staat om beter te plannen en op de hoogte te blijven van wanneer ze kunnen verwachten dat het apparaat klaar is met zijn activiteit. Of het nu gaat om de resterende tijd van een wascyclus, kooktijd of een ander proces, dit geeft gebruikers meer controle over hun dagelijkse taken.

Functie inkorting programma

De term "Functie inkorting programma" bij een wasmachine of vaatwasser verwijst naar een functie waarmee je de duur van het was- of afwasprogramma kunt verkorten. Wanneer je deze functie gebruikt, wordt de totale tijd die nodig is om het geselecteerde programma uit te voeren verminderd.

Enkele mogelijke voordelen van de functie voor het inkorten van het programma zijn:

  1. Tijdsbesparing: Deze functie is handig als je minder tijd hebt en toch een snelle was- of afwasbeurt nodig hebt. Door de duur van het programma in te korten, kun je het proces versnellen.
  2. Energiebesparing: Kortere programma's kunnen ook leiden tot een lager energieverbruik, aangezien het apparaat minder lang actief is. Dit kan gunstig zijn voor de energie-efficiëntie van het apparaat.
  3. Flexibiliteit: Het geeft gebruikers de mogelijkheid om de snelheid van het programma aan te passen aan hun behoeften. Bijvoorbeeld, als de kleding of vaat niet extreem vuil is, kun je mogelijk kiezen voor een verkort programma.

Houd er rekening mee dat niet alle programma's geschikt zijn om ingekort te worden, en de mate van inkorting kan variëren afhankelijk van het specifieke apparaat en het type programma dat wordt geselecteerd. Raadpleeg de handleiding van het apparaat voor specifieke informatie over de beschikbare functies en de effecten van het inkorten van programma's.

Binnenverlichting

Sommige apparaten zijn uitgerust met binnenverlichting, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. Hier is waarom:

Zichtbaarheid:

  • Binnenverlichting zorgt voor betere zichtbaarheid binnen het apparaat. Of het nu een koelkast, oven of magnetron is, het licht maakt het gemakkelijker om de inhoud te zien en te vinden wat je nodig hebt.

Gemak bij Nachtelijk Gebruik:

  • Vooral handig bij nachtelijk gebruik, helpt binnenverlichting om gemakkelijk toegang te krijgen tot het apparaat zonder extra externe verlichting nodig te hebben.

Controle op Voedselstatus:

  • In koelkasten en vriezers biedt de binnenverlichting de mogelijkheid om de status van voedsel te controleren zonder de deur te hoeven openen, wat energiebesparend is.

Kookgemak:

  • In ovens en magnetrons vergemakkelijkt binnenverlichting het volgen van het kookproces en helpt het om de gaarheid van voedsel in de gaten te houden.

Esthetisch Aspect:

  • Binnenverlichting draagt bij aan het esthetische aspect van het apparaat. Het creëert een moderne uitstraling en kan de algehele uitstraling van de keuken of het interieur verbeteren.

Veiligheid:

  • Bij apparaten zoals ovens is het hebben van binnenverlichting ook een veiligheidskenmerk, omdat het voorkomt dat je jezelf per ongeluk brandt bij het controleren van gerechten.

De aanwezigheid van binnenverlichting in apparaten draagt bij aan het gebruiksgemak, verbetert de functionaliteit en draagt bij aan een betere algehele ervaring bij het gebruik van het apparaat.

Bediening via smartphone

Het voordeel van het kunnen bedienen van een apparaat via een smartphone is de toegenomen mate van gemak en flexibiliteit die het biedt. Hier zijn enkele voordelen:

Afstandsbediening:

  • Je kunt het apparaat bedienen vanaf elke locatie, zolang je smartphone verbonden is met het internet. Dit betekent dat je bijvoorbeeld de thermostaat kunt aanpassen, de verlichting kunt regelen of de wasmachine kunt starten, zelfs als je niet thuis bent.

Gemak:

  • Het bedienen van apparaten via een smartphone elimineert de noodzaak om fysiek aanwezig te zijn bij het apparaat. Dit is handig als je op afstand iets wilt inschakelen, uitschakelen of aanpassen.

Geautomatiseerde Planning:

  • Sommige slimme apparaten kunnen worden geprogrammeerd of gepland via een smartphone-app. Bijvoorbeeld, het instellen van een automatisch schema voor de thermostaat of het plannen van wasbeurten op afstand.

Energiebesparing:

  • Het op afstand bedienen van apparaten stelt je in staat om ze uit te schakelen wanneer ze niet in gebruik zijn, wat kan bijdragen aan energiebesparing en kostenreductie.

Statusbewaking:

  • Veel slimme apparaten bieden de mogelijkheid om de status ervan te controleren via de smartphone. Je kunt bijvoorbeeld de temperatuur in huis controleren, zien hoe ver de wascyclus is gevorderd, of bekijken of de verlichting is ingeschakeld.

Integratie met Smart Home Systemen:

  • Het gebruik van een smartphone maakt vaak deel uit van een bredere smart home-ervaring, waarin verschillende apparaten kunnen worden geïntegreerd en gecoördineerd voor een naadloze en geautomatiseerde levensstijl.

Over het algemeen draagt het op afstand kunnen bedienen van apparaten via een smartphone bij aan een efficiënter gebruik van technologie, meer controle en een hoger niveau van comfort in het dagelijks leven.

Beladingsherkenning

Beladingsherkenning en fuzzy logic zijn geavanceerde functies die vaak te vinden zijn in moderne wasmachines.

Beladingsherkenning houdt in dat de wasmachine automatisch detecteert hoeveel wasgoed er in de trommel is geladen. Op basis van deze detectie past de machine de waterhoeveelheid, het wasprogramma en de duur van de cyclus aan om efficiënter te wassen en water en energie te besparen.

Fuzzy logic, aan de andere kant, maakt gebruik van een meer menselijke benadering van het besturen van de wasmachine. Het stelt de machine in staat om verschillende factoren, zoals de vuilheidsgraad van het wasgoed, de waterhardheid en de gewenste wasresultaten, te evalueren en aan te passen. Hierdoor kan de machine intelligente beslissingen nemen over parameters zoals waterhoeveelheid, temperatuur en wasduur om de beste wasresultaten te bereiken.

Samen maken beladingsherkenning en fuzzy logic wasmachines efficiënter en gebruiksvriendelijker, waardoor ze beter kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van elke wasbeurt.

Snelle wasmiddelactivatie

Met "Snelle wasmiddelactivatie" bij een wasmachine bedoelt men dat het wasmiddel snel en effectief wordt geactiveerd zodra je de wasmachine start. Dit betekent dat het wasmiddel direct wordt gemengd met water en de kleding, waardoor het wasproces snel en efficiënt kan beginnen.

Deze functie is handig omdat het ervoor zorgt dat het wasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld en direct begint te werken zodra de machine draait. Het resultaat is doorgaans een snellere en effectievere reiniging van de kleding. Het kan ook helpen om energie te besparen, omdat het wasproces sneller wordt uitgevoerd.

In feite zorgt de snelle wasmiddelactivatie ervoor dat de reinigingscomponenten in het wasmiddel onmiddellijk aan het werk gaan, wat gunstig is voor een efficiënt en tijdbesparend wasproces.

Automatische waakstand

Het voordeel van een automatische waakstand bij elektrische toestellen is energiebesparing en veiligheid. Deze functie zorgt ervoor dat het apparaat automatisch overschakelt naar een stand-by modus of volledig wordt uitgeschakeld als het gedurende een bepaalde periode niet wordt gebruikt. Hier zijn enkele voordelen:

  1. Energiebesparing: Door automatisch over te schakelen naar een waakstand of volledige uitschakeling wanneer het apparaat niet actief is, helpt het energie te besparen. Dit is vooral belangrijk bij elektrische toestellen die continu op het stroomnet zijn aangesloten.
  2. Milieuvriendelijk: Het verminderen van onnodig energieverbruik draagt bij aan milieuvriendelijkheid. Het helpt de ecologische voetafdruk te verkleinen door de uitstoot van broeikasgassen en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen te verminderen.
  3. Verlengde Levensduur: Het verminderen van de tijd dat een apparaat actief is, kan bijdragen aan een langere levensduur. Dit komt doordat het apparaat minder belasting ervaart wanneer het inactief is, waardoor slijtage wordt verminderd.
  4. Veiligheid: Een automatische waakstand vermindert het risico op oververhitting of onbedoeld gebruik. Als het apparaat niet actief is, worden potentiële veiligheidsrisico's verminderd, wat de algemene veiligheid van het apparaat verbetert.
  5. Gebruiksgemak: Het automatisch overschakelen naar een waakstand betekent dat gebruikers zich minder zorgen hoeven te maken over het handmatig uitschakelen van het apparaat wanneer het niet in gebruik is. Dit zorgt voor extra gemak en gemoedsrust.

In het kort draagt een automatische waakstand bij aan een efficiënter energiegebruik, vermindert het de impact op het milieu, bevordert het de veiligheid en verbetert het het gebruikscomfort van elektrische toestellen.

Kinderbeveiliging

Kinderbeveiliging bij elektrische apparaten zoals kookplaten, ovens en droogkasten is belangrijk omdat het helpt om kinderen veilig te houden. Hier zijn een paar eenvoudige redenen waarom het handig is:

Geen Onbedoelde Ongelukken:

  • Kinderen kunnen nieuwsgierig zijn en per ongeluk apparaten inschakelen of zich eraan branden. Kinderbeveiliging voorkomt dit, zodat kinderen zich niet per ongeluk bezeren.

Makkelijk voor Ouders:

  • Voor ouders betekent kinderbeveiliging minder zorgen maken. Ze kunnen dagelijkse taken uitvoeren zonder voortdurend bang te zijn dat er iets met hun kinderen gebeurt.

Geen Toegang tot Gevaarlijke Dingen:

  • Bijvoorbeeld, op een kookplaat kan kinderbeveiliging voorkomen dat kinderen de kookplaat aanzetten en zichzelf verwonden.

Volgens de Regels:

  • Apparaten met kinderbeveiliging voldoen aan regels en normen, waardoor ze veilig zijn voor gezinnen.

Kort gezegd, kinderbeveiliging maakt het thuis veiliger voor kinderen en geeft ouders minder zorgen.

Antilekbeveiliging

Een antilekbeveiliging sluit de watertoevoer van de vaat- of wasmachine af zodra er een lek gedetecteerd wordt om zo eventuele waterschade te voorkomen. Er zijn 2 mogelijkheden:

 Enkele beveiliging : De antilekbeveiliging bevindt zich in de machine zelf. De machine detecteert het lek en sluit de watertoevoer af na enkele minuten. Opgelet: de watertoevoer wordt niet onmiddellijk afgesloten en bovendien wordt een lek aan de toevoerdarm niet gedetecteerd.

 Dubbele beveiliging : Dit systeem sluit de watertoevoer vanaf de kraan af zodra er een lek (zowel in de watertoevoerdarm als in de machine zelf) gedetecteerd wordt. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen eventuele waterschade.

Afmetingen (HxBxD)

Afmetingen refereren simpelweg aan de lengte, breedte en hoogte van een apparaat. Waarom zijn ze van belang? Nou, ze bepalen hoeveel ruimte het apparaat in beslag neemt in je huis of kantoor. Het is praktisch om ervoor te zorgen dat het apparaat past waar je het wilt hebben. Daarnaast spelen afmetingen een rol in de gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en logistiek van het apparaat. Het is dus best een belangrijk aspect om in overweging te nemen bij het kiezen van je toestel.

Gewicht

Gewicht bij een toestel verwijst naar de massa of zwaarte van het apparaat, meestal uitgedrukt in kilogrammen (kg) of grammen (g). Het belang van het gewicht van een toestel kan variëren afhankelijk van het type apparaat en het gebruiksscenario.

  1. Draagbaarheid: Bij draagbare apparaten zoals laptops, tablets, of smartphones is het gewicht belangrijk omdat het invloed heeft op draagbaarheid. Lichtere apparaten zijn over het algemeen gemakkelijker mee te nemen en te hanteren.
  2. Handzaamheid: Voor handbediende apparaten, zoals camera's of gereedschap, kan het gewicht van invloed zijn op hoe comfortabel het is om het apparaat langdurig vast te houden en te gebruiken.
  3. Stabiliteit en plaatsing: Bij grotere apparaten, zoals televisies of monitoren, kan het gewicht van invloed zijn op de stabiliteit en de manier waarop het apparaat wordt geplaatst of gemonteerd.
  4. Draagkracht: Bij bevestigingsapparatuur, zoals muurbeugels, is het belangrijk om het gewicht van het apparaat te kennen om ervoor te zorgen dat de bevestiging voldoende draagkracht heeft.

In het algemeen is het begrip van het gewicht van een toestel essentieel om de draagbaarheid, bruikbaarheid en veilige plaatsing ervan te waarborgen, afhankelijk van het specifieke doel en de toepassing van het apparaat.

Warmwateraansluiting mogelijk

Deze functie is van toepassing op verschillende huishoudelijke apparaten, waaronder hogedrukreinigers, vaatwassers en wasmachines.

Hier is hoe het van toepassing kan zijn op elk van de genoemde apparaten:

  1. Hogedrukreiniger: Sommige hogedrukreinigers kunnen worden aangesloten op een warmwaterbron. Dit kan handig zijn bij het verwijderen van hardnekkig vuil, omdat warm water vaak effectiever is in het afbreken van vetten en oliën.
  2. Vaatwasser: Sommige vaatwassers hebben de mogelijkheid om aangesloten te worden op zowel koud als warm water. Het gebruik van warm water kan helpen bij het verbeteren van de reinigingsprestaties, vooral bij het verwijderen van vet en bij het oplossen van vaatwastabletten.
  3. Wasmachine: Bij wasmachines met een warmwateraansluitingsoptie kan het apparaat warm water gebruiken in plaats van het water zelf op te warmen. Dit kan handig zijn voor wasbeurten waarin het gebruik van warm water gewenst is, bijvoorbeeld voor het beter verwijderen van vlekken.

In het algemeen biedt een warmwateraansluiting de flexibiliteit om het apparaat aan te sluiten op zowel koud als warm water, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en de aard van de schoonmaak- of wasbeurt. Het gebruik van warm water kan helpen bij het verbeteren van de prestaties in bepaalde situaties.

Bijzonderheden

Extra details vertellen je wat meer over het apparaat, dingen die je niet in de kenmerkenlijst ziet staan. Denk aan extra accessoires, speciale technologieën, en andere handige snufjes.

Woolmark gecertificeerd

Woolmark-certificering bij een wasmachine houdt in dat de machine is getest en goedgekeurd door The Woolmark Company, een autoriteit op het gebied van wolproducten. Dit betekent dat de wasmachine geschikt is voor het wassen van wol en andere delicate stoffen volgens de standaarden van The Woolmark Company, die zorgen voor zachte reiniging en minimale krimp. Het certificaat geeft consumenten vertrouwen dat de wasmachine veilig en effectief is voor het reinigen van hun wollen kledingstukken.