Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

APPLE M.KEY IPADPRO/AIR 13 QU W

Levering mogelijk vanaf 28.09.24 (Gratis)

€ 339,00  € 399,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
APPLE M.KEY IPADPRO/AIR 13 QU W

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Toetsenbord voor tablet
Compatibiliteit iPad Pro 12,9-inch (6e generatie)
Toetsenbordindeling Qwerty
Draadloos
Muis bijgeleverd
Verbinding Magnetische connectoren
Voeding Via de tablet
Multimediasneltoetsen
Omschrijving Magic Keyboard wit QWERTZ
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 20112818 - 8034613 - 25
Compatibiliteit

Compatibiliteit betekent dat een product geschikt is voor gebruik met een specifiek merk, apparaat of besturingssysteem. Als een product compatibel is, betekent dit dat het ontworpen is om goed samen te werken met de technologieën en specificaties van dat specifieke merk of apparaat.

Bijvoorbeeld, als we het hebben over de compatibiliteit van accessoires zoals koptelefoons, opladers of randapparatuur, impliceert dit dat deze accessoires naadloos moeten werken met de producten van een bepaald merk, zoals smartphones, tablets of laptops. Het waarborgt een soepele en efficiënte functionaliteit zonder problemen.

Compatibiliteit is een belangrijke overweging bij het kiezen van accessoires en randapparatuur, omdat niet alle producten automatisch met alle merken of apparaten werken. Het is raadzaam om de specificaties en compatibiliteitsinformatie te controleren voordat je een accessoire aanschaft om ervoor te zorgen dat het goed zal werken met jouw specifieke merk of apparaat.

Toetsenbordindeling

Er bestaan verschillende toetsenbordindelingen:

  • AZERTY (Be) : Engelse opschriften
  • AZERTY (Fr) : Franse opschriften
  • QWERTY : meest gebruikte, buitenlandse keyboardindeling
Draadloos

Het voordeel van een draadloos elektrisch apparaat dat op batterijen werkt, is de draagbaarheid en flexibiliteit die het biedt. Je bent niet beperkt door een stopcontact, wat betekent dat je het apparaat gemakkelijk kunt verplaatsen en gebruiken waar je maar wilt. Dit is handig voor taken die mobiliteit vereisen, zoals schoonmaken, koken of klussen in huis.

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat je de batterijen moet opladen of vervangen om ervoor te zorgen dat het apparaat altijd klaar is voor gebruik. Vergeetachtigheid hierin kan een nadeel zijn, omdat je het apparaat mogelijk niet kunt gebruiken wanneer je het nodig hebt als de batterij leeg is. Het is een kwestie van het beheren van de batterijduur om de optimale prestaties te behouden.

Muis bijgeleverd

Bij sommige laptops of computers wordt een muis meegeleverd als onderdeel van het pakket, naast het ingebouwde trackpad of de touchpad. Dit stelt gebruikers in staat om te kiezen tussen verschillende invoermethoden, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur en gebruiksscenario's.

Voeding

Als we spreken over de "voeding" van een toestel, verwijzen we naar de bron waaruit het apparaat zijn energie haalt om te functioneren. Dit kan afkomstig zijn van verschillende bronnen, enkele daarvan zijn:

  1. Netstroom (of wisselstroom): Het apparaat wordt aangesloten op een stopcontact of een elektrische bron en haalt zijn energie rechtstreeks uit het elektriciteitsnetwerk. Dit is gebruikelijk voor huishoudelijke apparaten, computers en veel elektronische apparaten.
  2. Batterijen (of accu): Het apparaat maakt gebruik van oplaadbare of niet-oplaadbare batterijen om zijn energie te verkrijgen. Dit geeft het apparaat mobiliteit en maakt het onafhankelijk van een stopcontact. Veel draagbare elektronische apparaten, zoals smartphones en draadloze apparaten, gebruiken batterijen als voedingsbron.
  3. Hybride (zowel netstroom als batterijen): Sommige apparaten kunnen zowel op netstroom als op batterijen werken, afhankelijk van de beschikbaarheid van een stopcontact. Bijvoorbeeld laptops kunnen worden gevoed via een stopcontact wanneer beschikbaar en overschakelen op batterijen wanneer ze mobiel moeten zijn.
Multimediasneltoetsen

Sommige toetsenborden zijn ook uitgerust met multimediatoetsen, waaronder functies zoals afspelen, pauzeren en meer. Deze speciale toetsen zijn ontworpen om het bedienen van multimediafuncties op je computer eenvoudiger te maken. Met deze toetsen kun je snel en handig muziek afspelen, pauzeren, het volume aanpassen en zelfs naar het volgende of vorige nummer gaan, zonder dat je je muis hoeft te gebruiken.

Dit kan handig zijn voor gebruikers die vaak multimedia-applicaties gebruiken, zoals muziekspelers of videoweergaveprogramma's. Het biedt een snelle en directe manier om je multimedia-ervaring te beheren, en het verhoogt de efficiëntie bij dagelijks gebruik van je computer.

Omschrijving

Met de term "omschrijving" bedoelt men doorgaans een tekst of uitleg waarin iets gedetailleerd wordt beschreven. Het heeft als doel om helderheid te verschaffen over een specifiek onderwerp of product.

In een omschrijving worden vaak relevante kenmerken, eigenschappen of details vermeld

Ecocheques aanvaard

"Ecocheques aanvaard": Een aanduiding dat ecocheques worden geaccepteerd als betalingsmiddel, zowel in de winkel als bij de levering.


Ecocheques zijn bedoeld voor de aanschaf van ecologische en duurzame producten of diensten, waardoor je milieubewuste keuzes kunt maken bij je aankopen, of je nu direct in de winkel koopt of kiest voor thuislevering.