Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

BLACK + DECKER BHSM1610DSM-QS

Levering mogelijk vanaf 01.10.24 (Gratis)

€ 169,99  € 199,99
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.

Open verpakking

Verpakking beschadigd

BLACK + DECKER BHSM1610DSM-QS

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Stoommop 2-in-1
Draadloos
Vermogen 1600 W
Stoomdruk
Inhoud waterreservoir 500 ml
Type vloer Alle harde vloeren + tapijt
Ecocheques aanvaard
Regelbaar vermogen
Regelbare stoomkracht Automatische stoomregeling
Kinderbeveiliging
Cyclonische technologie
Opwarmtijd 15 sec.
Geïntegreerde kruimeldief
Indicator stoom klaar
Geschikt voor plafonds en plinten
Ruitenwasser
Voeding Netstroom
Snoerlengte 8 m
Ledverlichting
Gewicht 2.9 kg
Afmetingen (HxBxD) 121 x 30 x 12 cm
Parking Lock
Mini-turboborstel
Bijgeleverde accessoires 15 accessoires: SteaMitt, Flexibele slang, Klein doek voor textiel, Kleine raamwisser, Steam brush (3 borstels steam jet), Zachte borstel, Detailborstel, Tapijtglijder, Deltavoet, 2x Microvezel stoomdoeken, 1x Microvezel Delta stoomdoek, 1x Microvezel SteaMitt stoomdoek
Accessoires in optie -
Andere bijgeleverde accessoires -
Bijzonderheden Dankzij de deltavoet maak je de meest moeilijk bereikbare oppervlakken eenvoudig schoon
Gebruik Vloeren + Oppervlakken
Vanden Borre-code 20106754 - 8076162 - 20
Draadloos

Het voordeel van een draadloos elektrisch apparaat dat op batterijen werkt, is de draagbaarheid en flexibiliteit die het biedt. Je bent niet beperkt door een stopcontact, wat betekent dat je het apparaat gemakkelijk kunt verplaatsen en gebruiken waar je maar wilt. Dit is handig voor taken die mobiliteit vereisen, zoals schoonmaken, koken of klussen in huis.

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat je de batterijen moet opladen of vervangen om ervoor te zorgen dat het apparaat altijd klaar is voor gebruik. Vergeetachtigheid hierin kan een nadeel zijn, omdat je het apparaat mogelijk niet kunt gebruiken wanneer je het nodig hebt als de batterij leeg is. Het is een kwestie van het beheren van de batterijduur om de optimale prestaties te behouden.

Vermogen

Het "vermogen" bij een elektrisch toestel verwijst naar de hoeveelheid elektrische energie die het toestel per tijdseenheid verbruikt of produceert. Het wordt gemeten in watt (W) en geeft aan hoe snel het elektrische energie omzet.

Hier zijn twee belangrijke aspecten om te overwegen:

Vermogen als energieverbruik:

  • Het vermogen van een elektrisch toestel geeft aan hoeveel energie het verbruikt terwijl het in werking is. Bijvoorbeeld, een lamp van 60 watt verbruikt 60 watt elektrische energie per uur.

Vermogen als prestatie-indicator:

  • Bij sommige apparaten, zoals motoren of elektrische gereedschappen, wordt het vermogen gebruikt als een maatstaf voor de prestaties. Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger het toestel kan zijn.

Bij het winkelen voor elektrische apparaten is het belangrijk om naar het vermogen te kijken om te begrijpen hoe efficiënt het toestel is en om ervoor te zorgen dat het voldoet aan je behoeften. Het vermogen staat vaak vermeld op het apparaat zelf of in de technische specificaties.

Stoomdruk

Stoomdruk bij een stoomreiniger of strijkijzer verwijst naar de kracht waarmee stoom wordt uitgestoten. Hoe hoger de stoomdruk, hoe krachtiger en efficiënter het apparaat is in het produceren en gebruiken van stoom. Dit resulteert in betere prestaties bij het reinigen of strijken, doordat de stoom met meer kracht en gemak door stoffen of oppervlakken dringt.

Inhoud waterreservoir

Het waterreservoir van een toestel verwijst naar de plek waar het water wordt bewaard voor het functioneren van het apparaat. Dit kan van toepassing zijn op verschillende apparaten, zoals een koffiezetapparaat, stoomreiniger, luchtbevochtiger, enzovoort.

De inhoud van het waterreservoir is belangrijk omdat het bepaalt hoe lang het apparaat kan blijven werken voordat je het water moet bijvullen of het reservoir moet legen. Bijvoorbeeld, als je een koffiezetapparaat hebt met een groot waterreservoir, kun je meerdere kopjes koffie zetten voordat je opnieuw water moet toevoegen. Omgekeerd, bij een kleiner waterreservoir moet je mogelijk vaker water bijvullen.

Het is dus handig om te weten wat de capaciteit van het waterreservoir is, zodat je het gebruik van het apparaat kunt plannen en voorkomen dat het tijdens gebruik zonder water komt te zitten. Het bijhouden van het waterpeil in het reservoir is een praktische gewoonte om de efficiëntie en de levensduur van het apparaat te waarborgen.

Type vloer

Het type vloer van een stofzuiger geeft aan op welke oppervlakken het apparaat effectief kan worden gebruikt. Bij het kiezen van een stofzuiger is het belangrijk om rekening te houden met het type vloer in je huis, omdat verschillende vloeren verschillende reinigingsbehoeften hebben. Hier zijn enkele voorbeelden van types vloeren en bijpassende stofzuigerkenmerken:

  1. Tapijt: Voor tapijtvloeren wil je mogelijk een stofzuiger met een krachtige zuigkracht en instelbare hoogte-instellingen om zich aan te passen aan verschillende tapijtdiktes.
  2. Harde vloeren (zoals tegels of hout): Hier is een stofzuiger met een zachte borstelrol of rubberen wielen gunstig, om krassen te voorkomen. Sommige modellen hebben ook specifieke functies voor het oppakken van grotere deeltjes.
  3. Gecombineerde vloeren: Als je zowel tapijt als harde vloeren hebt, kun je kiezen voor een stofzuiger met instelbare modi voor verschillende oppervlakken.

Het begrijpen van het type vloer waarop je de stofzuiger zult gebruiken, helpt bij het selecteren van het juiste apparaat dat het meest geschikt is voor jouw reinigingsbehoeften.

Ecocheques aanvaard

"Ecocheques aanvaard": Een aanduiding dat ecocheques worden geaccepteerd als betalingsmiddel, zowel in de winkel als bij de levering.


Ecocheques zijn bedoeld voor de aanschaf van ecologische en duurzame producten of diensten, waardoor je milieubewuste keuzes kunt maken bij je aankopen, of je nu direct in de winkel koopt of kiest voor thuislevering.

Kinderbeveiliging

Kinderbeveiliging bij elektrische apparaten zoals kookplaten, ovens en droogkasten is belangrijk omdat het helpt om kinderen veilig te houden. Hier zijn een paar eenvoudige redenen waarom het handig is:

Geen Onbedoelde Ongelukken:

  • Kinderen kunnen nieuwsgierig zijn en per ongeluk apparaten inschakelen of zich eraan branden. Kinderbeveiliging voorkomt dit, zodat kinderen zich niet per ongeluk bezeren.

Makkelijk voor Ouders:

  • Voor ouders betekent kinderbeveiliging minder zorgen maken. Ze kunnen dagelijkse taken uitvoeren zonder voortdurend bang te zijn dat er iets met hun kinderen gebeurt.

Geen Toegang tot Gevaarlijke Dingen:

  • Bijvoorbeeld, op een kookplaat kan kinderbeveiliging voorkomen dat kinderen de kookplaat aanzetten en zichzelf verwonden.

Volgens de Regels:

  • Apparaten met kinderbeveiliging voldoen aan regels en normen, waardoor ze veilig zijn voor gezinnen.

Kort gezegd, kinderbeveiliging maakt het thuis veiliger voor kinderen en geeft ouders minder zorgen.

Cyclonische technologie

Cyclonische technologie bij een stofzuiger verwijst naar een specifieke technologie die wordt gebruikt om vuil en stof effectief te scheiden en op te vangen tijdens het stofzuigen. Het idee achter cyclonische technologie is gebaseerd op de principes van centrifugale kracht en luchtstroom.

In een stofzuiger met cyclonische technologie komt de luchtstroom, samen met het vuil en stof, de stofzuiger binnen en wordt deze vervolgens in een cycloonvormige beweging gebracht. Tijdens deze beweging wordt de lucht met hoge snelheid rondgedraaid, waardoor de zwaardere deeltjes, zoals stof en vuil, naar de buitenrand van de cycloon worden geduwd door middel van centrifugale kracht. Hierdoor worden de deeltjes uit de luchtstroom gescheiden en opgevangen in een opvangbak of stofreservoir.

Het belangrijkste voordeel van cyclonische technologie is dat het helpt om de zuigkracht van de stofzuiger te behouden, zelfs wanneer het stofreservoir voller raakt. Traditionele stofzakken kunnen de zuigkracht verminderen naarmate ze voller raken, maar met cyclonische technologie blijft de luchtstroom krachtig en efficiënt.

Dit type technologie is vaak te vinden in zakloze stofzuigers en wordt beschouwd als een effectieve methode om stof en vuil te scheiden, waardoor gebruikers doorgaans minder vaak de stofbak hoeven te legen.

Opwarmtijd

De opwarmtijd is de periode die een elektrisch apparaat nodig heeft om de gewenste temperatuur te bereiken.

Deze tijd varieert afhankelijk van het type apparaat en het vermogen van het verwarmingselement. Bijvoorbeeld, bij een koffiezetapparaat kan de opwarmtijd de tijd zijn die nodig is om het water in de boiler of het thermoblok te verwarmen voordat het koffiezetproces begint. In het geval van een friteuse, verwijst de opwarmtijd naar de periode die nodig is om de olie tot de juiste baktemperatuur te verhitten.

Een snelle opwarmtijd kan handig zijn voor apparaten waarbij gebruikers snel gebruik willen maken van het toestel, terwijl bij andere toepassingen een iets langere opwarmtijd acceptabel kan zijn. Het is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het gebruik van elektrische apparaten om de efficiëntie en de timing van taken te optimaliseren.

Voeding

Als we spreken over de "voeding" van een toestel, verwijzen we naar de bron waaruit het apparaat zijn energie haalt om te functioneren. Dit kan afkomstig zijn van verschillende bronnen, enkele daarvan zijn:

  1. Netstroom (of wisselstroom): Het apparaat wordt aangesloten op een stopcontact of een elektrische bron en haalt zijn energie rechtstreeks uit het elektriciteitsnetwerk. Dit is gebruikelijk voor huishoudelijke apparaten, computers en veel elektronische apparaten.
  2. Batterijen (of accu): Het apparaat maakt gebruik van oplaadbare of niet-oplaadbare batterijen om zijn energie te verkrijgen. Dit geeft het apparaat mobiliteit en maakt het onafhankelijk van een stopcontact. Veel draagbare elektronische apparaten, zoals smartphones en draadloze apparaten, gebruiken batterijen als voedingsbron.
  3. Hybride (zowel netstroom als batterijen): Sommige apparaten kunnen zowel op netstroom als op batterijen werken, afhankelijk van de beschikbaarheid van een stopcontact. Bijvoorbeeld laptops kunnen worden gevoed via een stopcontact wanneer beschikbaar en overschakelen op batterijen wanneer ze mobiel moeten zijn.
Snoerlengte

De snoerlengte bij een elektrisch apparaat verwijst naar de lengte van het elektrische snoer dat aan het apparaat is bevestigd. Het is de afstand tussen het apparaat zelf en het stopcontact waarin je het aansluit. Een lang snoer kan handig zijn als het stopcontact verder weg is, terwijl een korter snoer geschikt is als het stopcontact dichtbij is. Het bepaalt de flexibiliteit en mobiliteit van het apparaat, afhankelijk van de afstand tot het stopcontact. Kortom, de snoerlengte geeft aan hoe ver je het apparaat kunt plaatsen vanaf het punt waar het wordt aangesloten op het elektriciteitsnet.

Ledverlichting

Bepaalde apparaten zijn uitgerust met LED-verlichting, die kan worden gebruikt om iets te verlichten of om sfeer te creëren met verschillende kleuren.

Verlichtingsdoeleinden:

LED-verlichting in apparaten wordt vaak gebruikt om specifieke gebieden of functies te verlichten. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld knoppen, schakelaars of andere bedieningselementen zichtbaar te maken, zelfs in omgevingen met weinig licht.

Sfeercreatie met Kleuren:

Sommige apparaten gaan verder en integreren LED's die verschillende kleuren kunnen produceren. Hierdoor kun je de sfeer aanpassen aan je voorkeuren of de omgeving personaliseren. Het kan variëren van rustgevende tinten tot levendige kleureffecten.


Gewicht

Gewicht bij een toestel verwijst naar de massa of zwaarte van het apparaat, meestal uitgedrukt in kilogrammen (kg) of grammen (g). Het belang van het gewicht van een toestel kan variëren afhankelijk van het type apparaat en het gebruiksscenario.

  1. Draagbaarheid: Bij draagbare apparaten zoals laptops, tablets, of smartphones is het gewicht belangrijk omdat het invloed heeft op draagbaarheid. Lichtere apparaten zijn over het algemeen gemakkelijker mee te nemen en te hanteren.
  2. Handzaamheid: Voor handbediende apparaten, zoals camera's of gereedschap, kan het gewicht van invloed zijn op hoe comfortabel het is om het apparaat langdurig vast te houden en te gebruiken.
  3. Stabiliteit en plaatsing: Bij grotere apparaten, zoals televisies of monitoren, kan het gewicht van invloed zijn op de stabiliteit en de manier waarop het apparaat wordt geplaatst of gemonteerd.
  4. Draagkracht: Bij bevestigingsapparatuur, zoals muurbeugels, is het belangrijk om het gewicht van het apparaat te kennen om ervoor te zorgen dat de bevestiging voldoende draagkracht heeft.

In het algemeen is het begrip van het gewicht van een toestel essentieel om de draagbaarheid, bruikbaarheid en veilige plaatsing ervan te waarborgen, afhankelijk van het specifieke doel en de toepassing van het apparaat.

Afmetingen (HxBxD)

Afmetingen refereren simpelweg aan de lengte, breedte en hoogte van een apparaat. Waarom zijn ze van belang? Nou, ze bepalen hoeveel ruimte het apparaat in beslag neemt in je huis of kantoor. Het is praktisch om ervoor te zorgen dat het apparaat past waar je het wilt hebben. Daarnaast spelen afmetingen een rol in de gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en logistiek van het apparaat. Het is dus best een belangrijk aspect om in overweging te nemen bij het kiezen van je toestel.

Parking Lock

"Parking Lock" bij een stofzuiger verwijst naar een functie waarmee je de stofzuiger tijdelijk kunt vergrendelen in een specifieke positie, vaak rechtopstaand, zodat je deze gemakkelijk kunt parkeren of opbergen. Wanneer de "Parking Lock" is geactiveerd, blijft de stofzuiger stevig op zijn plaats staan zonder weg te rollen.

Deze functie is handig wanneer je tijdelijk stopt met stofzuigen en de stofzuiger wilt parkeren om bijvoorbeeld meubels te verplaatsen of even een pauze te nemen. Het voorkomt ook onbedoeld omvallen van de stofzuiger en zorgt voor een opgeruimde opslag.


Mini-turboborstel

Sommige stofzuigers zijn uitgerust met een mini-turboborstel. Dit handige accessoire heeft als voordeel dat het efficiënter omgaat met het schoonmaken van kleine oppervlakken en moeilijk bereikbare plaatsen. De mini-turboborstel is doorgaans compact van formaat en heeft roterende borstels die helpen bij het opzuigen van stof, haren en vuil van bekleding, trapranden, meubels en andere kleine gebieden.

Voordelen van een mini-turboborstel:

  1. Grondige reiniging: De roterende borstels van de mini-turboborstel zorgen voor een grondige reiniging, zelfs op plekken waar een standaard borstel moeilijker bij kan komen.
  2. Verwijdering van dierenharen: De mini-turboborstel is effectief in het verwijderen van dierenharen van stoffen oppervlakken zoals tapijten, bekleding en gordijnen.
  3. Compact en wendbaar: Door het kleine formaat van de mini-turboborstel is deze handig en wendbaar, waardoor je gemakkelijk kleine ruimtes en hoeken kunt bereiken.
  4. Veelzijdigheid: Ideaal voor het schoonmaken van autostoelen, trapbekleding, stoffen meubels en andere kleine oppervlakken waar een grotere borstel moeilijk kan komen.

Als je stofzuiger is uitgerust met een mini-turboborstel, kan dit een waardevol hulpmiddel zijn om je schoonmaaktaken nog efficiënter uit te voeren, vooral op plaatsen die wat extra aandacht nodig hebben.

Bijgeleverde accessoires

"Bijgeleverde accessoires" verwijst naar extra items, naast het hoofdproduct, die samen met het product worden meegeleverd.

Deze accessoires zijn bedoeld om de functionaliteit of het gebruik van het hoofdproduct te verbeteren en kunnen variëren afhankelijk van het type product.

Bijgeleverde accessoires

"Bijgeleverde accessoires" verwijst naar extra items, naast het hoofdproduct, die samen met het product worden meegeleverd.

Deze accessoires zijn bedoeld om de functionaliteit of het gebruik van het hoofdproduct te verbeteren en kunnen variëren afhankelijk van het type product.

Bijzonderheden

Extra details vertellen je wat meer over het apparaat, dingen die je niet in de kenmerkenlijst ziet staan. Denk aan extra accessoires, speciale technologieën, en andere handige snufjes.