Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

SHOKZ OPENRUN PRO BLACK

Levering mogelijk vanaf 11.09.24 (Gratis)

€ 138,00  € 163,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
SHOKZ OPENRUN PRO BLACK

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Bone Conduction
Bluetooth Ja, 5.1
NFC
Bedieningsknoppen
App beschikbaar
Spraakassistent
Bijgeleverde accessoires Magnetische laadkabel en beschermhoes
Bijzonderheden -
Ecocheques aanvaard
Kleur Zwart
Gewicht 29 g
Vanden Borre-code 20112433 - 7738722 - 12
Bluetooth

Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie die apparaten in staat stelt om draadloos gegevens met elkaar te delen over korte afstanden. Het maakt gebruik van radiogolven in de 2,4 GHz-band om apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, koptelefoons, en andere randapparatuur, met elkaar te verbinden en gegevens uit te wisselen. Bluetooth wordt vaak gebruikt voor het overbrengen van audio, het koppelen van apparaten, het verzenden van bestanden en het bedienen van randapparatuur zonder fysieke kabels.

NFC

NFC, wat staat voor Near Field Communication, is een draadloze communicatietechnologie die apparaten in staat stelt om op korte afstand informatie met elkaar uit te wisselen. Het maakt gebruik van radiofrequenties om gegevens over te dragen wanneer apparaten zich binnen enkele centimeters van elkaar bevinden.

In de praktijk kun je bijvoorbeeld je smartphone dicht bij een NFC-compatibele betaalterminal houden om een betaling te voltooien. Het is ook handig voor het snel delen van gegevens, zoals contactinformatie, tussen twee NFC-ondersteunende apparaten.

NFC vereenvoudigt het proces van draadloze communicatie en maakt het mogelijk om op een veilige manier gegevens uit te wisselen zonder dat er kabels nodig zijn. Het biedt een handige en efficiënte manier om apparaten met elkaar te laten communiceren op korte afstand.

Bedieningsknoppen

De bedieningsknoppen bij een koptelefoon of headset bevinden zich fysiek op de oorschelp of zijn soms touch-bediening.

Dit betekent dat je de functies van de koptelefoon kunt regelen door op fysieke knoppen te drukken die zich op de oorschelp bevinden, of door aanraakbewegingen uit te voeren op het oppervlak van de oorschelp. Met deze knoppen of touch-bediening kun je verschillende taken uitvoeren, zoals het regelen van het volume, het afspelen of pauzeren van muziek, het beantwoorden of beëindigen van oproepen en soms zelfs het activeren van spraakassistenten.

Dit ontwerp maakt het handig om de koptelefoon te bedienen zonder naar je telefoon of ander apparaat te hoeven grijpen. Het verschil tussen fysieke knoppen en touch-bediening kan variëren afhankelijk van het specifieke model en merk van de koptelefoon.

App beschikbaar

Een beschikbare applicatie bij een toestel biedt aanzienlijk gebruiksgemak en functionaliteit. Met de app kun je het toestel op afstand bedienen, waardoor je flexibel bent, zelfs als je niet in de buurt bent. Je kunt de status en prestaties van het toestel in real-time volgen, programma's instellen en plannen voor automatische bediening, en gebruikmaken van software-updates voor verbeterde functionaliteit en beveiliging. De intuïtieve interface en handige functies dragen bij aan een verbeterde gebruikerservaring. Bovendien kan het toestel worden geïntegreerd in bredere smart home-systemen, waardoor je verschillende slimme apparaten naadloos kunt laten samenwerken. In essentie vergroot een beschikbare applicatie de functionaliteit en maakt het de interactie met het toestel handiger en flexibeler.

Spraakassistent

Een voice assistant, of spraakassistent, is een softwareprogramma dat gesproken opdrachten van gebruikers begrijpt en uitvoert. Deze assistenten maken gebruik van spraakherkenningstechnologie en kunstmatige intelligentie om taken uit te voeren of informatie te verstrekken op basis van gesproken instructies.

Het nut van een voice assistant ligt in het vereenvoudigen van interacties met technologische apparaten en het bieden van handsfree bediening. Gebruikers kunnen met spraakopdrachten apparaten zoals smartphones, smart tv's, slimme speakers en andere slimme apparaten bedienen. Voice assistants kunnen taken uitvoeren zoals het afspelen van muziek, het verstrekken van weersinformatie, het instellen van herinneringen, het beantwoorden van vragen, en nog veel meer.

Door voice assistants kunnen gebruikers op een natuurlijke en intuïtieve manier communiceren met technologie, waardoor het gemakkelijker wordt om dagelijkse taken uit te voeren zonder fysieke interactie met het apparaat. Populaire voice assistants zijn onder andere Siri van Apple, Google Assistent, Amazon Alexa, en Microsoft Cortana.


Bijgeleverde accessoires

"Bijgeleverde accessoires" verwijst naar extra items, naast het hoofdproduct, die samen met het product worden meegeleverd.

Deze accessoires zijn bedoeld om de functionaliteit of het gebruik van het hoofdproduct te verbeteren en kunnen variëren afhankelijk van het type product.

Bijzonderheden

Extra details vertellen je wat meer over het apparaat, dingen die je niet in de kenmerkenlijst ziet staan. Denk aan extra accessoires, speciale technologieën, en andere handige snufjes.

Ecocheques aanvaard

"Ecocheques aanvaard": Een aanduiding dat ecocheques worden geaccepteerd als betalingsmiddel, zowel in de winkel als bij de levering.


Ecocheques zijn bedoeld voor de aanschaf van ecologische en duurzame producten of diensten, waardoor je milieubewuste keuzes kunt maken bij je aankopen, of je nu direct in de winkel koopt of kiest voor thuislevering.

Kleur

De kleur van een toestel of accessoire draagt bij aan de algehele uitstraling en kan variëren van klassiek zwart of wit tot levendige kleuren,waardoor gebruikers een persoonlijke touch aan hun gebruiksapparatuur kunnen geven.

Gewicht

Gewicht bij een toestel verwijst naar de massa of zwaarte van het apparaat, meestal uitgedrukt in kilogrammen (kg) of grammen (g). Het belang van het gewicht van een toestel kan variëren afhankelijk van het type apparaat en het gebruiksscenario.

  1. Draagbaarheid: Bij draagbare apparaten zoals laptops, tablets, of smartphones is het gewicht belangrijk omdat het invloed heeft op draagbaarheid. Lichtere apparaten zijn over het algemeen gemakkelijker mee te nemen en te hanteren.
  2. Handzaamheid: Voor handbediende apparaten, zoals camera's of gereedschap, kan het gewicht van invloed zijn op hoe comfortabel het is om het apparaat langdurig vast te houden en te gebruiken.
  3. Stabiliteit en plaatsing: Bij grotere apparaten, zoals televisies of monitoren, kan het gewicht van invloed zijn op de stabiliteit en de manier waarop het apparaat wordt geplaatst of gemonteerd.
  4. Draagkracht: Bij bevestigingsapparatuur, zoals muurbeugels, is het belangrijk om het gewicht van het apparaat te kennen om ervoor te zorgen dat de bevestiging voldoende draagkracht heeft.

In het algemeen is het begrip van het gewicht van een toestel essentieel om de draagbaarheid, bruikbaarheid en veilige plaatsing ervan te waarborgen, afhankelijk van het specifieke doel en de toepassing van het apparaat.