Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

VOGEL'S TVM 3645 40-77 BLACK

Levering mogelijk vanaf 28.09.24 (Gratis)

€ 184,00  € 219,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
VOGEL'S TVM 3645 40-77 BLACK

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Type Beugel - draaibaar naar links en rechts en kantelbaar
Omschrijving Stijlvol en veilig: volledig draaibare tv beugel voor tv?s van 40 tot 77 inch Met deze stijlvolle COMFORT Full-Motion tv beugel geniet je maximaal van je grote tv. De beugel kan tot maar liefst 180° draaien en tot 20° kantelen voor optimaal kijkcomfort. Hij is ontwikkeld voor intensief gebruik, dus ideaal voor gezinnen met kinderen. Je tv hangt gegarandeerd veilig. De beugel is geschikt voor tv?s van 40 tot 77 inch met een gewicht van maximaal 35 kg.
Kantelbaar 20 °
Minimaal schermformaat 40 "
Maximaal schermformaat 77 "
Minimum VESA-standaard 100 x 100
Maximale VESA-standaard 600 x 400
Maximale draaihoek 180 °
Maximum draaggewicht 35 kg
Gewicht 7 kg
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 20112521 - 7939213 - 21
Omschrijving

Met de term "omschrijving" bedoelt men doorgaans een tekst of uitleg waarin iets gedetailleerd wordt beschreven. Het heeft als doel om helderheid te verschaffen over een specifiek onderwerp of product.

In een omschrijving worden vaak relevante kenmerken, eigenschappen of details vermeld

Kantelbaar

Dit betekent dat het desbetreffende apparaat of bevestigingsmechanisme de mogelijkheid heeft om in een bepaalde richting te kantelen. Dit geeft gebruikers de flexibiliteit om de kijkhoek van het scherm aan te passen voor een beter zicht.

Bijvoorbeeld, een kantelbaar scherm op een monitor, een kantelbare tv-beugel aan de muur, of een kantelbare standaard voor een computerscherm kan naar voren of naar achteren worden bewogen om de verticale kijkhoek te veranderen. Dit kan handig zijn om hinderlijke reflecties te verminderen, de kijkhoek aan te passen aan de ooghoogte van de gebruiker, of gewoon om de algehele visuele ervaring te verbeteren.

Minimaal schermformaat

Bij het kiezen van een muurbeugel of hoesje is het belangrijk om rekening te houden met het minimale schermformaat. Dit geeft aan wat het kleinste schermformaat is dat geschikt is voor de muurbeugel of het hoesje. Als het scherm van je apparaat kleiner is dan het opgegeven minimale schermformaat, past het mogelijk niet goed of wordt het niet voldoende ondersteund.

Het respecteren van het minimale schermformaat zorgt ervoor dat de muurbeugel stevig kan worden bevestigd of het hoesje goed past, wat de veiligheid en stabiliteit bevordert. Het voorkomt mogelijke problemen zoals wiebelen of onvoldoende bescherming. Lees daarom zorgvuldig de specificaties met betrekking tot het minimale schermformaat en zorg ervoor dat deze overeenkomt met de afmetingen van het scherm van je apparaat.

Maximaal schermformaat

"Maximaal schermformaat" verwijst naar de maximale grootte van een scherm dat een bepaald apparaat kan dragen of opbergen. Met andere woorden, het geeft aan wat de grootste schermgrootte is die compatibel is met het apparaat.

Bijvoorbeeld, als je een laptoptas hebt met een "maximaal schermformaat van 15 inch", betekent dit dat de tas is ontworpen om laptops te dragen waarvan het scherm niet groter is dan 15 inch in diagonaal. Het is een belangrijke specificatie om ervoor te zorgen dat het scherm van het apparaat goed past en veilig kan worden opgeborgen in het aangewezen compartiment of vak.

Deze informatie is handig bij het selecteren van accessoires, zoals tassen, hoezen of beugels, om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor het specifieke apparaat met het beoogde schermformaat.

Minimum VESA-standaard

"Minimale VESA-standaard" verwijst naar de minimale maat die wordt ondersteund door het VESA-montagesysteem op een scherm. VESA staat voor Video Electronics Standards Association, en de VESA-standaard bepaalt de montagegaten aan de achterkant van een monitor of televisie, waarmee je het scherm aan een muurbeugel of ander bevestigingsapparaat kunt bevestigen.

De VESA-standaard wordt uitgedrukt in de afstand tussen de montagegaten, meestal gemeten in millimeters. Bijvoorbeeld, als een scherm een "Minimale VESA-standaard van 200 x 200 mm" heeft, betekent dit dat de afstand tussen de montagegaten minimaal 200 millimeter horizontaal en 200 millimeter verticaal is.

Het is belangrijk om te controleren of de VESA-standaard van je scherm overeenkomt met de specificaties van de muurbeugel of het montageapparaat dat je wilt gebruiken. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het scherm veilig en stevig kan worden gemonteerd.

Als je bijvoorbeeld een muurbeugel voor je televisie wilt kopen, moet je ervoor zorgen dat de beugel compatibel is met de minimale VESA-standaard van je televisie. Dit voorkomt problemen bij het bevestigen van het scherm aan de beugel.

Maximale VESA-standaard

Maximale VESA-standaard" verwijst naar de maximale maat die wordt ondersteund door het VESA-montagesysteem op een scherm. VESA staat voor Video Electronics Standards Association, en de VESA-standaard bepaalt de montagegaten aan de achterkant van een monitor of televisie, waarmee je het scherm aan een muurbeugel of ander bevestigingsapparaat kunt bevestigen.

De VESA-standaard wordt uitgedrukt in de afstand tussen de montagegaten, meestal gemeten in millimeters. Bijvoorbeeld, als een scherm een "Maximale VESA-standaard van 200 x 200 mm" heeft, betekent dit dat de afstand tussen de montagegaten maximaal 200 millimeter horizontaal en 200 millimeter verticaal is.

Het is belangrijk om te controleren of de VESA-standaard van je scherm overeenkomt met de specificaties van de muurbeugel of het montageapparaat dat je wilt gebruiken. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het scherm veilig en stevig kan worden gemonteerd.

Als je bijvoorbeeld een muurbeugel voor je televisie wilt kopen, moet je ervoor zorgen dat de beugel compatibel is met de VESA-standaard van je televisie. Dit voorkomt problemen bij het bevestigen van het scherm aan de beugel.

Maximum draaggewicht

Het "maximum draaggewicht" van een product verwijst naar de maximale hoeveelheid gewicht of belasting die het product veilig kan dragen of ondersteunen. Met andere woorden, het is de limiet van het gewicht dat het product kan weerstaan zonder beschadigd te raken of zijn functionaliteit te verliezen.

Bij het kiezen van een product is het belangrijk om rekening te houden met het maximum draaggewicht om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor het beoogde gebruik. Overschrijding van het aangegeven maximum draaggewicht kan leiden tot structurele schade of zelfs breuk van het product.

Gewicht

Gewicht bij een toestel verwijst naar de massa of zwaarte van het apparaat, meestal uitgedrukt in kilogrammen (kg) of grammen (g). Het belang van het gewicht van een toestel kan variëren afhankelijk van het type apparaat en het gebruiksscenario.

  1. Draagbaarheid: Bij draagbare apparaten zoals laptops, tablets, of smartphones is het gewicht belangrijk omdat het invloed heeft op draagbaarheid. Lichtere apparaten zijn over het algemeen gemakkelijker mee te nemen en te hanteren.
  2. Handzaamheid: Voor handbediende apparaten, zoals camera's of gereedschap, kan het gewicht van invloed zijn op hoe comfortabel het is om het apparaat langdurig vast te houden en te gebruiken.
  3. Stabiliteit en plaatsing: Bij grotere apparaten, zoals televisies of monitoren, kan het gewicht van invloed zijn op de stabiliteit en de manier waarop het apparaat wordt geplaatst of gemonteerd.
  4. Draagkracht: Bij bevestigingsapparatuur, zoals muurbeugels, is het belangrijk om het gewicht van het apparaat te kennen om ervoor te zorgen dat de bevestiging voldoende draagkracht heeft.

In het algemeen is het begrip van het gewicht van een toestel essentieel om de draagbaarheid, bruikbaarheid en veilige plaatsing ervan te waarborgen, afhankelijk van het specifieke doel en de toepassing van het apparaat.

Ecocheques aanvaard

"Ecocheques aanvaard": Een aanduiding dat ecocheques worden geaccepteerd als betalingsmiddel, zowel in de winkel als bij de levering.


Ecocheques zijn bedoeld voor de aanschaf van ecologische en duurzame producten of diensten, waardoor je milieubewuste keuzes kunt maken bij je aankopen, of je nu direct in de winkel koopt of kiest voor thuislevering.