Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

ONEPLUS PAD 2 256GB WIFI GRAY

Levering mogelijk vanaf 28.09.24 (Gratis)

€ 469,00  € 549,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
ONEPLUS PAD 2 256GB WIFI GRAY

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Scherm 12.1 inch, 3000 x 2000 pixels (QSXGA+), IPS Lcd
Processor type Qualcomm Snapdragon-Snapdragen 8 Gen 3
Processor kernen Octa Core (8)
Opslagcapaciteit 256 GB
RAM-geheugen 12 GB DDR5
Max. batterij-autonomie Niet meegedeeld
Mobiel internet
Geschikt voor kinderen Kids-modus beschikbaar
Camera 13 Mp (f/2.2)
Frontcamera 8 Mp (f/2.28)
Videoresolutie camera vooraan 4K UHD (3840 x 2160)
Gps ingebouwd
Geheugenkaartlezer
Ingebouwde luidspreker Ja, Dolby Atmos
Besturingssysteem Android 14
Wifi 802.11ax (Wifi 6)
Bluetooth Ja, 5.3
NFC
USB-aansluiting USB Type-C
Aansluiting hoofdtelefoon
HDMI-uitgang Via adapter in optie (USB-C - HDMI)
Capaciteit batterij 9510 mAh
Snelladen functionaliteit
Draadloos oplaadbaar
Kleur Grijs
Gewicht 584 g
Afmetingen (HxBxD) 19.5 x 26.86 x 0.649 cm
Bijgeleverde accessoires USB-C kabel (zonder lader)
Bijzonderheden 144 Hz refresh rate, 900 Nits peak brightness, AI Toolbox, 3K screen
Introductiejaar 2024
Staat van het product Nieuw
Ecocheques aanvaard
Vanden Borre-code 20112708 - 7736088 - 45
Scherm

Het scherm van een elektronisch apparaat bestaat uit verschillende belangrijke kenmerken, waaronder:

  1. Schermgrootte: Dit verwijst naar de fysieke afmetingen van het scherm, meestal gemeten diagonaal in inches. Een grotere schermgrootte kan zorgen voor een ruimere weergave, wat handig kan zijn voor multimedia-ervaringen en productiviteit.
  2. Schermresolutie: De schermresolutie bepaalt het aantal pixels op het scherm, wat de helderheid en scherpte van de weergave beïnvloedt. Hoe hoger de resolutie, hoe gedetailleerder de inhoud op het scherm wordt weergegeven.
  3. Type van scherm: Er zijn verschillende soorten schermen, waaronder LCD (Liquid Crystal Display), OLED (Organic Light Emitting Diode), LED (Light Emitting Diode), en anderen. Elk type heeft zijn eigen kenmerken met betrekking tot kleurweergave, contrastverhouding en energie-efficiëntie.

Deze kenmerken zijn van invloed op de algehele kwaliteit en gebruikerservaring van het scherm. Bij het kiezen van een elektronisch apparaat is het belangrijk om rekening te houden met deze specificaties, afhankelijk van het beoogde gebruik, of het nu gaat om entertainment, werk of andere toepassingen.

Processor kernen

De processor is het kloppende hart van je toestel. Hij bepaalt hoe snel je besturingssysteem reageert en hoe vlot applicaties en programma's werken.

De snelheid wordt uitgedrukt in gigahertz (GHz). Ook belangrijk voor de snelheid is het aantal kernen.

Hoe meer kernen, hoe sneller en hoe beter de prestaties van je toestel.


Enkele voorbeelden:

  • Dual Core = 2 kernen
  • Quad Core = 4 kernen
  • Hexa Core = 6 kernen
  • Octa Core = 8 kernen
  • Deca Core = 10 Kernen
  • Dodeca Core = 12 kernen
  • Tetradeca Core = 14 kernen
  • Hexadeca Core = 16 kernen


Opslagcapaciteit

De interne opslagcapaciteit is de grootte van het geheugen (uitgedrukt in GB) waarover een toestel beschikt om sms'en, e-mails, contacten, foto's, video's of andere bestanden op te slaan.

Indien het toestel over een geheugenkaartlezer beschikt is het geheugen uitbreidbaar.

Dit extra geheugen is wel enkel voor de bestanden zoals foto's video's en dergelijke op te zetten , de applicaties zelf worden nog steeds op het intern geheugen gestockeerd.

RAM-geheugen

Het RAM-geheugen van een apparaat bestaat uit twee belangrijke specificaties: het type RAM en de hoeveelheid RAM. RAM staat voor "Random Access Memory" en fungeert als tijdelijke opslagruimte waar actieve programma's en gegevens worden geladen, zodat de processor er snel toegang toe heeft.

  1. Type RAM: Er zijn verschillende soorten RAM, zoals DDR3, DDR4, enz. Deze afkortingen verwijzen naar de generatie of versie van het RAM. Nieuwere generaties (zoals DDR4 ten opzichte van DDR3) bieden over het algemeen snellere gegevensoverdrachtssnelheden en betere prestaties. Het type RAM dat in een apparaat wordt gebruikt, beïnvloedt dus rechtstreeks de snelheid en efficiëntie van gegevenstoegang.
  2. Hoeveelheid RAM: Dit geeft aan hoeveel RAM er fysiek aanwezig is in het apparaat, gemeten in gigabytes (GB) of terabytes (TB). Hoe meer RAM beschikbaar is, hoe meer gegevens en programma's het apparaat gelijktijdig kan verwerken zonder prestatieverlies. Dit is vooral belangrijk voor taken die veel geheugen vereisen, zoals het bewerken van grote bestanden, het draaien van complexe software of het spelen van geavanceerde games.

Samengevoegd bepaalt zowel het type als de hoeveelheid RAM in een apparaat de algehele prestaties en multitaskingcapaciteiten ervan. Het is belangrijk om bij het selecteren van een apparaat rekening te houden met zowel het type als de hoeveelheid RAM, afhankelijk van de beoogde taken en gebruiksbehoeften.

Maximale batterij-autonomie

"Maximale batterij-autonomie" verwijst naar de maximale bedrijfsduur van een apparaat bij normaal gebruik voordat de batterij moet worden opgeladen. Met andere woorden, het geeft aan hoe lang het apparaat kan functioneren op een volle batterij voordat deze weer moet worden opgeladen.

Bijvoorbeeld, als je een draagbare elektronische gadget hebt met een "maximale batterij-autonomie van 10 uur", betekent dit dat je het apparaat gedurende 10 uur kunt gebruiken voordat de batterij leeg is, op voorwaarde dat je het normaal gebruikt.

De maximale batterij-autonomie kan variëren afhankelijk van het type apparaat, de specificaties en het gebruik. Sommige apparaten, zoals laptops, tablets of draagbare luidsprekers, geven deze informatie vaak aan om gebruikers een idee te geven van hoelang ze het apparaat kunnen gebruiken voordat opladen nodig is.

Mobiel internet

De algemene snelheid van je Mobiel netwerk hangt af van je Telecom Provider en de configuratie van je toestel.


5G: Momenteel het snelste mobiele netwerk, het is tot wel 100 keer sneller dan het 4G netwerk en heeft beter bereik.


Opgelet! Voor gebruik te maken van 5G netwerk moet het 5G netwerk beschikbaar zijn waar u zich bevindt, uw abonnement moet 5G mobiel internet ondersteunen en ook uw toestel moet uitgerust zijn met een 5G antenne.


Indien 5G niet beschikbaar is surft u op de snelste beschikbaar mobiel netwerk zoals 4G of 4G+


4G: Is minder snel dan het 5G netwerk maar is ook een stabiele verbinding.

Op het 4G netwerk kan je momenteel bijna overal connecteren.


!! Opgelet !! : In België biedt enkel Telenet Esim abonnementen aan. Let dus goed op dat jouw provider op jouw locatie Esim diensten ondersteunt voordat je een toestel met deze functie aanschaft.

Camera

Een camera op een smartphone of tablet kan uit meerdere lenzen bestaan, elk met zijn eigen functies en specificaties. Dit concept staat bekend als een multi-cameraopstelling. Elke lens heeft doorgaans zijn eigen resolutie en diafragma, wat verschillende fotografische voordelen biedt.

  1. Meerdere lenzen:
  • Groothoeklens: Deze lens heeft een bredere beeldhoek en is handig voor het vastleggen van landschappen of groepsfoto's.
  • Telelens: Een telelens biedt optische zoom, waardoor je dichter bij het onderwerp kunt komen zonder kwaliteitsverlies.
  • Macro-lens: Speciaal ontworpen voor close-upopnamen, zoals het fotograferen van kleine objecten of details.
  1. Verschillende resoluties:
  • Elke lens kan zijn eigen resolutie hebben, uitgedrukt in megapixels (MP). Een hogere resolutie betekent over het algemeen scherpere beelden. Het is echter belangrijk op te merken dat resolutie niet de enige factor is die de beeldkwaliteit bepaalt.
  1. Specifiek diafragma:
  • Het diafragma van een lens regelt de hoeveelheid licht die de sensor bereikt. Een lager diafragmagetal (bijvoorbeeld f/1.8) betekent een grotere opening en meer licht, wat gunstig is bij weinig lichtomstandigheden. Dit helpt bij het maken van heldere foto's zonder flits.

De voordelen van een multi-cameraopstelling zijn divers:

  • Flexibiliteit: Je kunt de juiste lens kiezen voor verschillende situaties, van groothoekopnamen tot close-ups.
  • Zoommogelijkheden: Optische zoom levert scherpere beelden dan digitale zoom, omdat het beeld echt wordt vergroot met de telelens.
  • Verbeterde fotografische mogelijkheden: Verschillende lenzen zorgen voor meer creatieve vrijheid en mogelijkheden bij het vastleggen van diverse scènes.

Smartphonefabrikanten gebruiken vaak softwarematige optimalisaties om de beeldoutput van deze verschillende lenzen te integreren en een naadloze gebruikerservaring te bieden. Het begrip multi-cameraconfiguratie heeft bijgedragen aan aanzienlijke verbeteringen in de algemene fotografie-ervaring op smartphones en tablets.

Frontcamera

De frontcamera bij een smartphone of tablet is de camera aan de voorkant van het apparaat, bedoeld voor het maken van zelfportretten (selfies), video-oproepen en het vastleggen van gebeurtenissen aan de gebruikerszijde. De specificaties van de frontcamera kunnen variëren, maar enkele veelvoorkomende kenmerken zijn:

  1. Resolutie: De resolutie geeft het aantal pixels aan dat de camera kan vastleggen. Een hogere resolutie resulteert over het algemeen in scherpere beelden.
  2. Diafragma: Het diafragma bepaalt hoeveel licht de camera binnenlaat. Een lager f-getal geeft een grotere opening en laat meer licht toe, wat gunstig is bij omstandigheden met weinig licht.
  3. Aantal lenzen: Sommige frontcamera's hebben meerdere lenzen voor verschillende functies, zoals het vastleggen van groothoekbeelden of het verbeteren van de diepte-effecten in portretmodus.
Videoresolutie camera vooraan

De videoresolutie van een camera op je laptop of tablet gaat over hoe scherp de beelden zijn. Het is eigenlijk gewoon het aantal pixels dat wordt gebruikt om een video te laten zien. Dus, hoe meer pixels, hoe beter de kwaliteit van de beelden.

Waarom is dat belangrijk? Nou, als je bijvoorbeeld aan het videochatten bent, een vlog maakt of gewoon leuke foto's schiet, wil je dat de beelden er helder en scherp uitzien. Dus, een hogere videoresolutie zorgt ervoor dat je video's er top uitzien en dat is handig, of je nu voor werk of plezier aan het filmen bent.


Gps ingebouwd

Een apparaat met ingebouwde GPS-tracking kan buitengewoon handig zijn om verschillende redenen:

Locatiebepaling:

  • Je kunt altijd de exacte locatie van het apparaat volgen. Dit is vooral handig bij verlies of diefstal.

Navigatie:

  • Het maakt nauwkeurige navigatie mogelijk, waardoor je de snelste of meest efficiënte route kunt kiezen.

Veiligheid:

  • Het kan dienen als een veiligheidsmaatregel, vooral in noodgevallen. Bijvoorbeeld bij het volgen van de locatie van een voertuig of persoon in geval van nood.

Opsporing van gestolen goederen:

  • Voor bijvoorbeeld auto's, fietsen of smartphones kan GPS-tracking helpen bij het opsporen van gestolen eigendommen.

Reisgeschiedenis:

  • Het houdt de reisgeschiedenis bij, wat handig kan zijn voor het analyseren van bewegingspatronen of voor het vastleggen van reizen.

Kinderveiligheid:

  • Voor ouders kan het geruststellend zijn om de locatie van hun kinderen te kennen.

Fitness en gezondheid:

  • Bij het volgen van sportactiviteiten of fitnessroutes kan GPS-tracking nuttig zijn.

Zakelijk gebruik:

  • Bedrijven kunnen het gebruiken om de locatie van voertuigen, vracht of medewerkers te volgen voor efficiënt beheer.

Kortom, GPS-tracking voegt een extra laag van functionaliteit toe aan een apparaat, waardoor het veelzijdiger en nuttiger wordt in verschillende situaties.

Geheugenkaartlezer

Sommige toestellen hebben een geheugenkaartlezer, waarmee je gegevens kunt overzetten vanaf een geheugenkaart naar het apparaat. Deze kaartlezers kunnen verschillende formaten geheugenkaarten ondersteunen, afhankelijk van het specifieke model. Hier zijn enkele veelvoorkomende geheugenkaartformaten die door dergelijke lezers kunnen worden gebruikt:

  1. SD-kaart (Secure Digital): Een veelvoorkomend formaat dat wordt gebruikt in camera's, smartphones en andere draagbare apparaten.
  2. MicroSD-kaart: Een kleiner formaat van de SD-kaart, vaak gebruikt in smartphones, tablets en actiecamera's.
  3. CompactFlash-kaart: Traditioneel gebruikt in digitale camera's en sommige oudere apparaten.
  4. Memory Stick: Een formaat ontwikkeld door Sony, vaak gebruikt in Sony-camera's en andere Sony-apparaten.
  5. XD-kaart (xD-Picture Card): Oorspronkelijk ontwikkeld door Olympus en Fujifilm, gebruikt in sommige digitale camera's.

Bij het gebruik van een geheugenkaartlezer is het belangrijk om te weten welke geheugenkaartformaten compatibel zijn met het specifieke apparaat. Dit staat meestal aangegeven in de handleiding van het toestel of op de behuizing zelf. Het stelt gebruikers in staat om foto's, video's en andere gegevens gemakkelijk over te zetten tussen de geheugenkaart en het toestel.

Ingebouwde luidspreker

Een geïntegreerde luidspreker verwijst naar een luidspreker die al is ingebouwd in een apparaat, zoals een tv, computer, smartphone of tablet. Het heeft als doel geluid weer te geven zonder dat je externe luidsprekers hoeft aan te sluiten.

Belangrijke punten:

Ingebouwd geluidssysteem:

  • Een geïntegreerde luidspreker is onderdeel van het apparaat zelf, wat betekent dat er geen extra luidsprekers nodig zijn voor het afspelen van geluid.

Gemak en ruimtebesparing:

  • Het elimineert de noodzaak van externe luidsprekers, wat handig is voor een opgeruimde opstelling en ruimtebesparing.

Direct gebruiksklaar:

  • Omdat de luidspreker al in het apparaat is ingebouwd, is het meteen klaar voor gebruik zonder extra installatie.

Diverse toepassingen:

  • Geïntegreerde luidsprekers worden gebruikt in verschillende apparaten, waaronder tv's, laptops, smartphones en tablets, voor een breed scala aan toepassingen, zoals het afspelen van media, het voeren van gesprekken of het beluisteren van muziek.

Handig voor dagelijks gebruik:

  • Voor dagelijks entertainment, videogesprekken, het bekijken van films of het luisteren naar muziek zonder gedoe met externe audioapparatuur.

Het nut van geïntegreerde luidsprekers ligt in het bieden van een handige en directe oplossing voor geluidsweergave in apparaten, waardoor ze veelzijdig en gebruiksvriendelijk zijn.

Wifi

Toestellen met wifi kunnen verschillende snelheden hebben, zoals wifi 4, wifi 5 en wifi 6. Deze aanduidingen verwijzen naar verschillende generaties van draadloze netwerktechnologieën.

  • Wifi 4 (802.11n): Dit is een oudere standaard die snelheden tot enkele honderden megabits per seconde kan ondersteunen. Het wordt nog steeds op sommige oudere apparaten gebruikt.
  • Wifi 5 (802.11ac): Deze standaard biedt hogere snelheden en betere prestaties dan wifi 4. Het kan snelheden in de gigabit per seconde range ondersteunen.
  • Wifi 6 (802.11ax): Dit is de nieuwste generatie wifi en biedt verbeterde snelheden, prestaties en efficiëntie, vooral in omgevingen met veel apparaten die met hetzelfde netwerk verbonden zijn.

Soms heb je een dongle nodig om wifi te ontvangen, vooral als een apparaat niet is ingebouwd met de benodigde wifi-mogelijkheden. Een dongle is een externe adapter die je op een USB-poort kunt aansluiten om draadloze connectiviteit toe te voegen aan een apparaat dat oorspronkelijk niet over wifi beschikte.

Het is belangrijk om te weten welke wifi-generatie je apparaten ondersteunen, omdat dit van invloed is op de snelheden en prestaties van je draadloze verbinding.

Bluetooth

Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie die apparaten in staat stelt om draadloos gegevens met elkaar te delen over korte afstanden. Het maakt gebruik van radiogolven in de 2,4 GHz-band om apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, koptelefoons, en andere randapparatuur, met elkaar te verbinden en gegevens uit te wisselen. Bluetooth wordt vaak gebruikt voor het overbrengen van audio, het koppelen van apparaten, het verzenden van bestanden en het bedienen van randapparatuur zonder fysieke kabels.

NFC

NFC, wat staat voor Near Field Communication, is een draadloze communicatietechnologie die apparaten in staat stelt om op korte afstand informatie met elkaar uit te wisselen. Het maakt gebruik van radiofrequenties om gegevens over te dragen wanneer apparaten zich binnen enkele centimeters van elkaar bevinden.

In de praktijk kun je bijvoorbeeld je smartphone dicht bij een NFC-compatibele betaalterminal houden om een betaling te voltooien. Het is ook handig voor het snel delen van gegevens, zoals contactinformatie, tussen twee NFC-ondersteunende apparaten.

NFC vereenvoudigt het proces van draadloze communicatie en maakt het mogelijk om op een veilige manier gegevens uit te wisselen zonder dat er kabels nodig zijn. Het biedt een handige en efficiënte manier om apparaten met elkaar te laten communiceren op korte afstand.

Aansluiting hoofdtelefoon

Een aansluiting voor een hoofdtelefoon is een fysieke poort op een apparaat, zoals een smartphone, laptop, of audioapparaat, waarin je een hoofdtelefoon kunt steken. Deze poort maakt een bedrade verbinding mogelijk tussen het apparaat en de hoofdtelefoon via een audiokabel met een 3,5 mm jack audio-aansluiting.

Het voordeel van een fysieke hoofdtelefoonaansluiting is dat het directe connectiviteit biedt voor bedrade hoofdtelefoons. Hierdoor kun je zonder enige draadloze of adaptergedoe genieten van audio. Het is handig voor situaties waarin draadloze connectiviteit niet nodig is of wanneer je een bedrade hoofdtelefoon wilt gebruiken zonder afhankelijk te zijn van batterijduur. Het zorgt ook voor brede compatibiliteit met een verscheidenheid aan hoofdtelefoons, waardoor je jouw favoriete bedrade hoofdtelefoon kunt gebruiken met apparaten die over deze fysieke poort beschikken.

HDMI-uitgang

Sommige audiovisuele apparaten zijn uitgerust met één of meerdere HDMI-uitgangen. Dit stelt gebruikers in staat om het apparaat eenvoudig aan te sluiten op externe schermen zoals tv's, monitors of projectoren met behulp van een HDMI-kabel. HDMI-uitgangen bieden voordelen zoals hoge resolutie, uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, en de mogelijkheid om het apparaat op meerdere schermen aan te sluiten. Dit vergroot de veelzijdigheid van de apparaten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen zoals presentaties, gaming en het bekijken van content op verschillende schermen tegelijk

Snelladen functionaliteit

Bepaalde apparaten zijn uitgerust met een snellaadfunctie, wat echt een handige toevoeging is. Deze functie maakt het mogelijk om je apparaat in korte tijd op te laden, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Of het nu gaat om een smartphone, tablet of ander elektronisch apparaat, de snellaadfunctie is als een tijdbesparende superkracht. Het is vooral handig wanneer je weinig tijd hebt en snel wat extra batterijvermogen nodig hebt.

Dus, met de snellaadfunctie hoef je niet lang te wachten tot je apparaat weer klaar is voor gebruik. Het is als een snelle pitstop voor je elektronische metgezel

Draadloos oplaadbaar

Een draadloos oplaadbaar toestel maakt gebruik van draadloze oplaadtechnologie, waardoor het mogelijk is om het apparaat op te laden zonder de noodzaak van fysieke verbindingen via oplaadkabels. Dit wordt bereikt door inductieve koppeling tussen het toestel en het draadloze oplaadstation. Het voordeel ligt in het gemak van opladen, waarbij gebruikers simpelweg hun toestel op het draadloze oplaadstation plaatsen. Dit draagt niet alleen bij aan een opgeruimde omgeving door het vermijden van kabels, maar biedt ook een handige en efficiënte oplaadervaring in het dagelijks gebruik.

Kleur

De kleur van een toestel of accessoire draagt bij aan de algehele uitstraling en kan variëren van klassiek zwart of wit tot levendige kleuren,waardoor gebruikers een persoonlijke touch aan hun gebruiksapparatuur kunnen geven.

Gewicht

Gewicht bij een toestel verwijst naar de massa of zwaarte van het apparaat, meestal uitgedrukt in kilogrammen (kg) of grammen (g). Het belang van het gewicht van een toestel kan variëren afhankelijk van het type apparaat en het gebruiksscenario.

  1. Draagbaarheid: Bij draagbare apparaten zoals laptops, tablets, of smartphones is het gewicht belangrijk omdat het invloed heeft op draagbaarheid. Lichtere apparaten zijn over het algemeen gemakkelijker mee te nemen en te hanteren.
  2. Handzaamheid: Voor handbediende apparaten, zoals camera's of gereedschap, kan het gewicht van invloed zijn op hoe comfortabel het is om het apparaat langdurig vast te houden en te gebruiken.
  3. Stabiliteit en plaatsing: Bij grotere apparaten, zoals televisies of monitoren, kan het gewicht van invloed zijn op de stabiliteit en de manier waarop het apparaat wordt geplaatst of gemonteerd.
  4. Draagkracht: Bij bevestigingsapparatuur, zoals muurbeugels, is het belangrijk om het gewicht van het apparaat te kennen om ervoor te zorgen dat de bevestiging voldoende draagkracht heeft.

In het algemeen is het begrip van het gewicht van een toestel essentieel om de draagbaarheid, bruikbaarheid en veilige plaatsing ervan te waarborgen, afhankelijk van het specifieke doel en de toepassing van het apparaat.

Afmetingen (HxBxD)

Afmetingen refereren simpelweg aan de lengte, breedte en hoogte van een apparaat. Waarom zijn ze van belang? Nou, ze bepalen hoeveel ruimte het apparaat in beslag neemt in je huis of kantoor. Het is praktisch om ervoor te zorgen dat het apparaat past waar je het wilt hebben. Daarnaast spelen afmetingen een rol in de gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en logistiek van het apparaat. Het is dus best een belangrijk aspect om in overweging te nemen bij het kiezen van je toestel.

Bijgeleverde accessoires

"Bijgeleverde accessoires" verwijst naar extra items, naast het hoofdproduct, die samen met het product worden meegeleverd.

Deze accessoires zijn bedoeld om de functionaliteit of het gebruik van het hoofdproduct te verbeteren en kunnen variëren afhankelijk van het type product.

Bijzonderheden

Extra details vertellen je wat meer over het apparaat, dingen die je niet in de kenmerkenlijst ziet staan. Denk aan extra accessoires, speciale technologieën, en andere handige snufjes.

Introductiejaar

Het introductiejaar van een elektrisch apparaat verwijst naar het jaar waarin dat specifieke model voor het eerst op de markt is gebracht en beschikbaar is gesteld voor aankoop door consumenten. Het is belangrijk om het introductiejaar te weten bij elektrische apparaten om verschillende redenen:

  1. Technologische Vooruitgang: Het introductiejaar geeft aan hoe recent een apparaat is uitgebracht. Nieuwere modellen hebben vaak verbeterde functies en technologieën in vergelijking met oudere modellen.
  2. Ondersteuning en Updates: Fabrikanten bieden vaak ondersteuning en software-updates voor een bepaalde periode na de introductie. Het kennen van het introductiejaar helpt bij het inschatten van de verwachte levensduur van softwareondersteuning.
  3. Prijs en Beschikbaarheid: Elektronische apparaten kunnen in prijs dalen naarmate ze ouder worden of wanneer er nieuwere modellen op de markt komen. Kennis van het introductiejaar kan helpen bij het maken van geïnformeerde beslissingen over aankopen.
  4. Compatibiliteit en Accessoires: Bij het zoeken naar accessoires of compatibele apparaten is het nuttig om het introductiejaar te kennen. Nieuwere modellen hebben mogelijk specifieke accessoires of technologieën die niet beschikbaar zijn voor oudere modellen.

Over het algemeen biedt het introductiejaar van een elektrisch apparaat context over de leeftijd en functionaliteiten, wat kan helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen met betrekking tot aankoop, onderhoud en compatibiliteit.


Staat van het product

Refurbished toestellen helemaal gecontroleerd en ook uitgerust met nieuwe onderdelen als dat nodig is. Een refurbished toestel staat bijna gelijk aan een splinternieuw toestel, zowel voor het materiaal als voor de software. Zo'n toestellen beschikken bovendien ook nog over de 2 jaar garantie. Ze worden geleverd in een nieuwe neutrale verpakking of in de originele verpakking en worden onderverdeeld in verschillende groepen « grades ».


Refurbished Grade A+


Geen enkel spoor van slijtage, uiterlijk leunt dicht aan bij dat van een nieuw product.


Refurbished Grade A


« Grade A » is het beste label dat een refurbished toestel kan krijgen. Het betekent dat het toestel zo goed als nieuw is, grondig is getest en perfect werkt met een minimum aan zichtbare krassen of imperfecties.


Refurbished Grade B


« Grade B » betekent dat het toestel volledig getest is en perfect werkt. Maar het vertoont wel zichtbare kenmerken van een vorig gebruik zoals kleine krasjes of deukjes. Hierdoor is de prijs ook lager dan een « Grade A »-toestel.


Refurbished Grade C


« Grade C » is het minst goede label dat een refurbished toestel kan krijgen. Het betekent dat het toestel grondig is getest en volledig werkt. Maar het vertoont wel meerdere zichtbare kenmerken van een vorig gebruik zoals deukjes en/of krasjes. Deze « Grade C »-modellen zijn dan ook meestal de goedkoopste refurbished toestellen.



Een refurbished toestel kopen is een goedkoop en ecologisch alternatief: je geniet van de nieuwste technologieën aan een voordelige prijs terwijl je ook je ecologische voetafdruk vermindert. Goed om te weten: je kan ecocheques gebruiken om refurbished producten te kopen die verkocht worden door Vanden Borre.

Ecocheques aanvaard

"Ecocheques aanvaard": Een aanduiding dat ecocheques worden geaccepteerd als betalingsmiddel, zowel in de winkel als bij de levering.


Ecocheques zijn bedoeld voor de aanschaf van ecologische en duurzame producten of diensten, waardoor je milieubewuste keuzes kunt maken bij je aankopen, of je nu direct in de winkel koopt of kiest voor thuislevering.