Winkelwagen
Leveringskosten: Gratis
Totaal: -
Afrekenen

PANASONIC DC-G9M2LE + 12-60 LEICA

Levering mogelijk vanaf 04.07.24 (Gratis)

€ 1784,00  € 2099,00
Of - Simulatie
Let op, geld lenen kost ook geld.
PANASONIC DC-G9M2LE + 12-60 LEICA

Ook nieuw verkrijgbaar op vandenborre.be

Dit toestel is uniek en wordt toegewezen aan de eerste klant die de bestelling ervan afrondt.

Technische specificaties

Wifi 802.11n (Wi-Fi 4)
Stof-/waterbestendig ja, weersbestendige afdichting
Kantelbaar scherm Ja, kantelbaar
Touchscreen
Zoeker Elektronisch
Gezichtsdetectie
Accessoireschoen
Fotoformaten JPEG, RAW
Geheugenkaartlezer SD / SDHC
Beeldstabilisatie Ja, in-body
Vanden Borre-code 20109429 - 7767862 - 40
Wifi
Wi-Fi of Wireless Fidelity is een technologie waarmee het mogelijk is op korte afstand draadloos gegevens te versturen. Soms kunt u het toestel ook vanop afstand bedienen via een toepassing.

Wifi op fototoestellen: soms kunt u het toestel vanop afstand bedienen via een applicatie op uw smartphone. Het voordeel? U ziet direct op uw smartphone hoe uw foto er uit zal zien. Soms biedt wifi zelfs de mogelijkheid om rechtstreeks uw foto’s te posten op sociale netwerksites. Voor sommige toestellen is een aparte wifiadapter in optie verkrijgbaar.
Stof- en vochtbestendig
Indien uw fototoestel waterbestendig is, kunt u het niet gebruiken onder water, maar is het wel bestand tegen waterspatten, bijvoorbeeld als je het gebruikt in de buurt van een zwembad of de tijd om een foto te nemen als het lichtjes regent.
Kantelbaar lcd-scherm
Met een kantelbaar lcd-scherm heb je vanuit alle hoeken en posities altijd een perfect zicht op je scherm. Zo neem je vlot foto's vanuit kikkerperspectief of vanuit de hoogte. Sommige schermen kantelen zowel naar boven als naar beneden, en naar links én naar rechts.
Touchscreen
Sommige toestellen zijn voorzien van een touchscreen-functie waarbij u instellingen kunt selecteren door het lcd-scherm aan te raken. Hoewel het eerst even wennen is, verloopt het navigeren op die manier intuïtiever.
Zoeker
Om te bepalen wat u fotografeert, kunt u kijken door een optische zoeker, op een lcd-scherm, of een combinatie van beide gebruiken.

Het lcd-scherm is handig om foto's vanuit moeilijke standpunten te maken. Als u veel gebruik wenst te maken van het lcd-scherm, hou dan zeker rekening met de grootte ervan. Een nadeel van het lcd-scherm is dat het meer batterijen verbruikt en moeilijk zichtbaar is bij fel zonlicht.

Daarom zijn toestellen met de combinatie lcd-scherm en optische zoeker ideaal.
Gezichtsherkenning
Met deze functie stelt je fototoestel automatisch scherp op de gezichten op je foto.
Accessoireschoen
Hierop bevestig je aparte flitsers, videolampen of microfoons.
Fotoformaat
Er zijn verschillende bestandsformaten. De meest gebruikte zijn:
- JPEG: gecomprimeerd formaat, waardoor het bestand kleiner wordt met een minimaal kwaliteitsverlies.
- TIFF: ongecomprimeerd formaat die de volledige informatie van elke pixel bevat. Dit formaat is geschikt als u uw foto's achteraf wilt bewerken.
- RAW: onbewerkte gegevens in hoge kwaliteit. Er is geen gegevensverlies zoals bij JPEG en toch is het bestand kleiner dan bij TIFF.
Type geheugenkaart
Met de verschillende types geheugenkaarten van fototoestellen, mp3-spelers, videocamera's, gsm's en smartphones kunt u foto's, videobeelden, muziek en andere bestanden opslaan. Ze hebben een capaciteit die wordt uitgedrukt in Gigabyte (1 GB = 1024 Mb). Hoe groter de capaciteit, hoe meer gegevens er kunnen worden opgeslagen.

Er zijn verschillende types geheugenkaarten op de markt. De meest voorkomende zijn SD Memory card en SDHC.