Tefal Optigrill XL: gezellig samen grillen rond de feesttafel

Neem tijdens de eindejaarsfeesten gerust plaats aan tafel met Tefal. De OptiGrill XL biedt perfecte grillresultaten en een extra groot grilloppervlak. Bovendien geniet je nog tot en met 31/12/2023 van een cashback van 50 euro!

20231207_Tefal_square_1.jpg

XL-capaciteit

Met dit XL-model kan je 6 tot 8 porties tegelijk bakken. Verras je gasten dankzij de recepten die beschikbaar zijn in de app.

20231207_Tefal_square_2.jpg

9 bakprogramma’s

De Optigrill XL beschikt over 9 programma's (hamburger, rood vlees, sandwich, worst, vis, gevogelte, zeevruchten, spek en varken) en een modus voor diepgevroren ingrediënten. Kies je toch liever zelf de temperatuur? Ook dat is geen probleem dankzij de manuele modus en de 4 instelbare bakniveaus.

20231207_Tefal_square_3.jpg

Indicator bereidingsniveau

Bewaak het bereidingsproces voor perfecte grillresultaten, van rood tot doorbakken: de voortgang van de bereiding wordt aangegeven met de bijhorende kleur en bij elke fase klinkt een pieptoon om aan te geven wanneer het voedsel precies goed gebakken is.

20231207_Tefal_square_4.jpg

Altijd perfecte resultaten

De gepatenteerde technologie van de OptiGrill XL meet de dikte van je vlees, vis of groenten tot op de millimeter nauwkeurig. Het toestel houdt rekening met het aantal stukken en past automatisch de bereidingstijd aan voor perfecte resultaten!

20231207_Tefal_square_5.jpg

Eenvoudig schoon te maken

Ook na het eten maakt de Tefal OptiGrill XL het je heel makkelijk. Hoe? De platen van gegoten aluminium met anti-aanbaklaag en het opvangbakje voor vet zijn vaatwasmachinebestendig.

Cashback tot 50 euro: doe nu je voordeel

Is deze OptiGrill XL perfect voor jou? Koop hem nu en krijg 50 euro terugbetaald. Liever een ander model? Bekijk alle Tefal OptiGrill-toestellen met een cashback. Actie geldig tot en met 31/12/2023.

Alle info? Klik hier!

Voor jou getest

Onze blogster Florence kreeg de kans om een Tefal OptiGrill (YY4399FB) thuis uit te proberen. Als testgerecht koos ze voor biefstuk met gegrilde aubergines. Benieuwd of deze multifunctionele grill deed wat hij moest doen?  
 
Ik ben benieuwd

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters