Geniet van de solden op Samsung-huishoudtoestellen

Op zoek naar een wasmachine, droogkast, koelkast, stofzuiger of microgolfoven? Grijp je kans tijdens onze solden op Samsung-toestellen! Extra voordeel: ontvang nu bovenop de solden tot 200 euro terugbetaald bij aankoop van een Samsung-huishoudtoestel of inbouwkeukentoestel. Wij zetten alvast een paar interessante deals op een rijtje.

Een Samsung-koelkast ingebouwd in een keuken

Koelkasten

Bespaar ruimte in je keuken en combineer twee functies in één toestel met een koel-vriescombinatie van Samsung!


Doe je voordeel

Een Samsung stofzuiger in een groene kamer

Stofzuigers

Kies nu voor een stofzuiger met de bekende kwaliteit van Samsung. Met deze compacte, krachtige en elegante stofzuigers maak je je huis in no-time grondig schoon. 


Doe je voordeel

Een Samsung wasmachine en een droger in een achterkeuken

Wasmachines en droogkasten

Met een wasmachine van Samsung hoef je je geen zorgen meer te maken over die vlekken rode wijn of tomatensaus op je witte overhemden en delicate jurken. Nood aan wat extra me-time? De droogkasten van Samsung gaan voor jou aan de slag!  

Doe je voordeel

Zoom op een Samsung-microgolfoven

Microgolfovens

Mis je nog een microgolfoven op je kot of appartement? Of wil je gewoon snel koken? Kies dan voor een microgolfoven van Samsung! Ideaal om voedingsmiddelen te ontdooien, de dag te beginnen met een warme kom havermout of zelfs een volledige maaltijd te bereiden.  

 
Doe je voordeel

20240624_Samsung_Bloc_7.jpg

Inbouwtoestellen

Inbouwoven, inbouwkoelkast of een ander inbouwtoestel nodig? Geniet van de solden op Samsung-inbouwtoestellen en sla nu je slag!

Doe je voordeel

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters