Speaker Bose SoundLink Flex (2e generatie) Klaar voor avontuur? Press play!

Geniet overal van je favoriete liedjes en de leukste momenten met de draagbare Bose SoundLink Flex speaker. Ontdek ongelooflijk vol en krachtig geluid in een ultracompact formaat. En dankzij het robuuste ontwerp neem je hem vlot overal mee naartoe.

20240925_Bose_Bloc1.jpg

Krachtig en compact

Met de draagbare Bose SoundLink Flex speaker (2e generatie) luister je makkelijk naar je favoriete liedjes, waar je ook bent. Geniet altijd en overal van een krachtig, helder en gebalanceerd geluid met een diepe bas, en dat allemaal in een gemakkelijk mee te nemen formaat. Liever meer hoge of lage tonen? Met een paar klikken in de Bose app pas je het geluid meteen aan, zodat je ook onderweg je lievelingsmuziek beleeft zoals jij dat wil.

20240925_Bose_Bloc2.jpg

Urenlang luisterplezier

Deze Bose speaker is zo compact dat je hem probleemloos in je hand kan houden, in je rugzak kan steken of aan de stevige lanyard kan hangen. En met een batterijduur tot 12 uur beleef je eindeloos plezier.

20240925_Bose_Bloc3.jpg

Kan tegen een stootje

Met je speaker gooien en hem zelfs laten vallen? Geen probleem! Met een IP67-classificatie kan de SoundLink Flex al je avonturen aan. Hij is water- en stofbestendig, en blijft ook drijven! Zelfs voor een duik in het zwembad hoef je je muziek dus niet te pauzeren! De robuuste behuizing met siliconencoating van deze luidspreker is bestand tegen vallen, pletten, schokken en roest.

20240925_Bose_Bloc4.jpg

En dat is nog niet alles…

De Bose SoundLink Flex (2e generatie) draagbare speaker is uitgerust met een shortcut-knop, waarmee je de EQ-instellingen aanpast, je bluetooth-verbindingen of de batterijstatus checkt met één druk op de knop. Daarnaast heeft hij een ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken. 
 
Dankzij de Bose SimpleSync-technologie koppel je deze speaker eenvoudig aan andere Bose-toestellen. Hij is compatibel met Bluetooth 5.3 en ondersteunt multipoint-connectiviteit, zodat je meerdere toestellen tegelijk kan verbinden. 
 
  

Benieuwd naar deze nieuwe Bose speakers?

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters